10x Struggles Die Meiden Met Dik Haar Herkennen

img_1259
(bron)

Dik haar, voor sommige meiden klinkt het als een droom, maar voor meiden die dik haar hebben is dat lang niet altijd het geval! Daarom speciaal voor de meiden met dik haar: 10x Struggles Die Meiden Met Dik Haar Herkennen. 


1. Shampoo & Conditioner. Niemand hoeft zoveel shampoo en conditioner in te slaan als jij,  een kleine hoeveelheid is niet voldoende voor jou volle bos en zonder conditioner is je haar niet door te borstelen!

2. Borstelen borstelen en nog eens borstelen. Conditioner helpt, maar het blijft een drama om je volle bos haar glad geborsteld te krijgen. En vergeet niet de hoeveelheid haar die in je borstel achterblijft, auw!

3. Elastiekjes. Elastiekjes en dik haar zijn als water en vuur. Of je elastiekje knapt, of je elastiekje wil er net geen 3 keer om heen, of je hand verkrampt. Maar we zetten door!

4. Zonnebrillen. Loop je het ene moment flawless over de boulevard te paraderen met je zonnebril in je haar, sta je het moment daarop uren te prutsen voor de spiegel om je zonnebril er weer uit te krijgen!

5. Stijlen. Dat niet alleen je haar maar ook jij heet word na het stijlen is voor jou al heel normaal. Wie heeft niet het gevoel in de fik te staan nadat je een uur lang 150 graden op je hoofd hebt gehad! En vergeet de talloze brandblaren niet.

6. Krullen. Net zoals bij het stijlen is ook je haar krullen een heel karwij. En het leukste eraan is dan nog wel dat het na een uurtje alweer totaal is uitgezakt! *zucht*

7. Haarbal. Wind door je haren klinkt heel sexy, maar 1 windvlaagje en jij staat alweer een halve haarbal uit je mond te pulken!

8. Hoofdpijn. Je bent blij als je thuis komt en je je haar weer los kan gooien. Want na de hele dag een zware staart of knot op je hoofd te hebben gedragen, begin je nu toch echt wel hoofdpijn te krijgen.

9. Föhnen. Als je ’s ochtends je haar hebt gewassen is het ’s avonds nog steeds klam! De föhn is dan ook je beste vriend.

10. Youtube tutorials. Hoe graag je ook zou willen, en hoevaak je de youtube tutorials zit te kijken, nadoen is geen optie. Met jouw bos haar vergt het uren tijd en zakt het als een pudding weer in elkaar.


>>Lees ook: 10x Wat Vrouwen Doen Als Ze Film Kijken<<

Ondanks deze problemen zijn we stiekem wel heel trots op onze mooie volle bos haar! Toch meiden?

Welke problemen zijn voor jou herkenbaar?

Laat een reactie achter

Main menu