10x ergernissen

online-ergernis
(bron)

Als we over ergernissen beginnen kunnen we wel uren blijven praten! Want soms is het gewoon heel fijn om over al je ergernissen te kletsen, helemaal als iemand anders jouw ergernissen met je deelt. Daarom een heb ik voor jullie een 10x ergernissen waar je je vast wel in kan vinden. 

1. Smakken. Dit is misschien wel de meest voorkomende ergernis bij mensen, iemand die naast jou lekker uitgebreid zit te smakken! Bah! ”Geniet van je eten maar hou die lippen op elkaar a.u.b.”

2. Neus snuiten. Ja het is beter dan snottebellen maar dat geluid van iemand die z’n neus snuit, brrrr! Helemaal voor beelddenkers zal dit een vieze ergernis zijn. ”Oren dicht en snuiten maar!”

3. Vieze luchtjes. Reis jij weleens met het openbaar vervoer? dan herken je dit vast wel! Er komt iemand naast je zitten met een naar luchtje, dan duurt die bus/trein reis opeens een stuk langer dan anders!

4. Anonieme telefoontjes. Zodra er anoniem op je telefoon staat weet je al wel hoe laat het is. Je neemt je telefoon toch maar op want je weet maar nooit, nouja eigenlijk weet je het wel: die eeuwige callcenter! Die je al die geweldige abonnementen willen aansmeren en niet ophouden met praten! ”aaargg!”

5. Verkeer. Als er ergens veel ergernissen ontstaan dan is dat wel in het verkeer! Bumperkleven, file, medeweggebruikers en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

6. Poep. En dan bedoelen we natuurlijk honden/katten poep! Je kan niet meer poepvrij een grasveldje oversteken zonder de grond te moeten afspeuren om te kijken waar je kan staan! En dan nog niet gesproken over honden/katten die het midden op de stoep doen, ”bleef!”

7. Kraken. Zit je in de bioscoop en begint net dat swijmelstukje, zit er iemand keihard met z’n chips/popcorn te kraken! ”aaarg! Weg sfeer weg swijmelstukje, bedankt.”

8. Grasmaaiers. Na een lange stapavond heerlijk uitslapen op je vrije zaterdagochtend, nou dat dacht je! Want net als je je slaap zo hard nodig hebt vind de gemeente het tijd om het gras even te gaan maaien! ”Waarom houdt niemand rekening met mij?!”

9. Voordringen. Sta je netjes op je beurt te wachten, probeert er iemand voor te dringen! ”uh als je het had gevraagd had je voor gemogen… zucht.”

10. Gelijk hebben. Je weet 100% zeker dat je gelijk hebt maar die ander wil er niet aan toegegeven. ”Het is niet erg om te zeggen dat IK gelijk heb hoor!”

Herken jij je in deze ergernissen? Waar erger jij je aan?

Laat een reactie achter

Main menu