10x gekke kersttruien


kersttruien-Primark2(bron)

Je bent ze vast en zeker al wel tegen gekomen, de gekke kersttruien. Steeds meer winkels verkopen ze al en ook op online wegshops zijn ze te vinden. Ik ben een aantal wegshops bij langs gegaan om 10 gekke kersttruien te vinden, en stiekem zou ik elke kersttrui wel even willen passen! 

1. Modemusthaves – Happy x-mas 

Schermafbeelding 2015-12-09 om 13.16.44

De eerste gekke kersttrui die ik tegenkwam was deze met lampjes en pompoms versierde trui van modemusthaves.com. Vooral door de pompoms word het een crazy trui! Ik vind het stiekem een super leuke trui voor kerst of om als cadeau onder de boom te leggen.

2. Come get fashion – Olaf

Schermafbeelding 2015-12-09 om 13.17.03

Hoe leuk is deze Olaf kersttrui, gek is hij zeker maar oh zo vrolijk! Deze Olaf kersttrui is te bestellen bij comegetfashion.com. Ik vind dit een super leuke trui om lekker voor jezelf te kopen voor kerst, en zodra het gaat sneeuwen kun je hem gewoon weer uit je kast trekken.

3. boohoo – Meowy christmas

Schermafbeelding 2015-12-09 om 13.17.28

Deze gekke kersttrui van boohoo.com is tegen het foute aan door de kleur, de kat, de vorm en vooral de tekst. Maar wij katten lovers vinden hem stiekem ook best wel leuk.

4. Boohoo – Pompom Rudolph 

Schermafbeelding 2015-12-09 om 13.17.40

Vond je de katten trui al fout? maak kennis met Rudolph! De trui is zo simpel en de Rudolph zo fout dat dit absoluut in het lijstje gekke kersttruien thuis hoort. Deze trui komt ook van boohoo.com

5. Zalando – Kerstboom

Schermafbeelding 2015-12-09 om 13.17.55

Deze trui is van Only en is te bestellen bij zalando.nl ik vind deze gekke kerstrui in vergelijking met de andere kersttruien nog best subtiel, een ideale kersttrui voor degene die wel een gekke kerstrui wil maar nog niet extreem wilt gaan.  De diamanthes op de boom maken de trui net even wat schattiger en toch subtiel.

6. V&D – egeltje

Schermafbeelding 2015-12-09 om 14.23.52

Hoe schattig is dit egel-truitje?! Deze trui van vd.nl past eigenlijk niet bij de gekke kersttruien maar ik vond hem zo lief vat ik hem wel met jullie moest delen. Het fijne aan deze trui is dat je hem de hele winter kan dragen.

7. H&M – Kerstboom 2.0 

Schermafbeelding 2015-12-09 om 13.19.01

Wil je de show stelen met kerst? dan is deze kerstboom trui ideaal voor jou! met deze kersttrui van hm.nl ben je als het ware een wandelende kerstboom. Ik vind het een hilarische kersttrui en de piek op de capuchon maakt het helemaal af.

8. H&M – Rendiertrui

Schermafbeelding 2015-12-09 om 13.19.29

Deze gekke kersttrui komt ook van hm.nl. Deze trui is wel echt voor degene die graag over de top gaat! Je transformeert met deze trui in een rendier met een grote rode strik om zijn nek. Ook super leuk om deze trui cadeau te doen aan je zus bijvoorbeeld!

9. ASOS – Pug

image3xxl

De gekke kersttruien zijn hip, pug honden zijn hip dus jij bent helemaal hip in deze kersttrui van asos.com. Hij is gek maar stiekem zou ik hem heel graag aan willen met de kerstdagen en de pug ziet er toch ook super lief uit met zijn kerstmuts.

10. ASOS – Pinguin love

image3xxle

Deze trui van asos.com vond ik misschien wel één van de gekste gekke kersttruien, ik zou hem zelf ook niet snel aantrekken met kerst maar wel super grappig om cadeau te geven aan iemand voor wie het tijd word er even gek uit te zien.

 

Heb jij al een gekke kersttrui gescoord?

Laat een reactie achter

Main menu