10x wat vrouwen doen als ze film kijken

IMG_2749

10x wat vrouwen doen als ze film kijken (in gezelschap) Er gebeuren nou eenmaal vaak typische dingen op een film avond. Herken jij je ook in dit lijstje? Don’t worry, je bent niet de enige.

1. Bh uit, comfy outfit aan! Goede voorbereiding is het halve werk.

2. Vragen vuur! Ook al ziet de gene die met jou film kijkt de film ook nog maar voor het eerst, we hebben toch honderdduizend vragen over de film! Als we een beetje geduld hebben en verder kijken worden de vragen vanzelf beantwoord, maatja vrouwen he…

3. Weg kwijlen bij die ene hunk uit de film, maar oh wee als je lover dat bij een vrouw uit de film doet!

4. Eten! Film kijken zonder snacks is een no go! hoe meer hoe beter, en al dat lekkers geeft ook meteen sfeer op tafel. Het enige nadeel, de gene naast je begint altijd met chips te kraken op het moment dat jou favoriete scene net bezig is! aarggh

5. Warm, warmer, warmst! Waar we beginnen met een comfy outfit eindigen we vaak met een deken, een stapel kussens, een dikke trui en pantoffels… brrr we zijn nou eenmaal snel koud.

6. Wijn! Hoe kunnen we nou genieten van een film zonder een heerlijk wijntje?

7. Nee hoor ik hoef niet te huilen. Hoe heerlijk het soms is om lekker mee te huilen met die geweldige zwijmel film, zo awkward is het als we in gezelschap zijn. Even slikken, pokerface op en door!

8. Multitasken. Whatsappen, facebook, nagelslakken, enz. Hoe ongeïnteresseerd we soms ook lijken, wij vrouwen kunnen gewoon meerdere dingen tegelijk.

9. Hou de kussens in de aanslag! Waar mannen zo stoer mogelijk proberen te doen bij een griezelfilm, zitten wij vrouwen het liefst opgevouwen op de bank, verscholen achter een kussen. Je moet je toch ergens achter kunnen verschuilen?!

10. Pauze! Vooral vrouwen die snel afgeleid zijn hebben behoefte aan een pauze in de film, even bijkomen van de eerste helft en met een frisse start weer beginnen aan de tweede helft. Heel storend misschien voor de rest, but we need it!

Laat een reactie achter

Main menu