10x Wennen Aan De Winter

IMG_8412

Dat de zomer nu officieel voorbij is laat het weer ons duidelijk weten. Maar omdat we vorige week nog in het zonnetje zaten, zijn we nog niet helemaal voorbereid op het koude weer. Daarom 10 dingen waar we tegenaanlopen nu het opeens winter word.


1. Zomer outfit. Je trekt enthousiast je zomer outfit aan. Zodra je een stap buiten zet weet je niet hoe snel je weer naar binnen moet! Brrr de zomer is over.

2. Ongedragen de kast in. Je hebt net een leuk zomer outfitje in de sale gescoord, kan je hem weer opbergen. Volgend jaar beter.

3. *Snotter snotter* Door de snelle temperatuurs wisseling lijkt iedereen om je heel het te pakken te hebben, inclusief jij zelf. *snif*

4. Zakdoekjes. Je hebt de zakdoekjes niet alleen nodig als je snot verkouden bent, ook door het warmte kou verschil van binnen en buiten lijkt er geen einde aan je loopneus te komen *snif snif*

5. Koude handen. Het liefst trek je je handschoenen alweer aan. Waar is het gevoel in mijn vingers gebleven?!

6. Volle vriezer. Je hebt nog een la vol met ijsjes. No way dat ik mijn lichaam nog verder laat onderkoelen!

7. Dekens, dekens en nog eens dekens. Waar je een paar week geleden nog het liefst je deken van je af schopte in bed, wil je nu niks liever dan een stapel dekens over je heen trekken.

8. Waar is mijn labello?! Je lippen lijken spontaan op te drogen en te barsten zodra je buiten komt! Maar waar heb ik vorig jaar mijn labello gelaten? Crisis!

9. Ik zie niks! Niet alleen de kou valt op, ook valt het op dat het een stuk eerder donker word. Pak je kaarsen collectie er maar weer bij!

10. Nat. Opeens word je weer geconfronteerd met het feit dat het herfst is, je komt nat geregend op school/werk aan en je haar is zo verwaaid dat je niet eens meer in een spiegel durft te kijken. Help!


>>Lees ook: 10x Wat Vrouwen Doen Als Ze Film Kijken<<

Natuurlijk zijn er ook hele positieve kanten aan de winter, zo zijn bijvoorbeeld de winkels alweer gevuld met de nieuwste herfst en winter trends! >>Bekijk hier<< de nieuwste mode trends.

Waar moet jij het meeste aan wennen nu het weer winter word?

1 Reactie aan 10x Wennen Aan De Winter

  1. Lis
    21 oktober 2016 at 23:49 (1 jaar ago)

    Hahha zo herkenbaar!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Main menu