All about romance eyeshadow essence

IMG_6985

All about eyeshadow pallets van essence zijn 4 oogschaduw pallets allemaal 6 verschillende kleuren. Een fantastische look is gegarandeerd met de zachte textuur van de oogschaduwen bevat glanzende, matte en metallic effecten.Dat belooft essence op de site, ik ben het hier volkomen mee eens! de oogschaduw is zacht van kleur en blijft lang zitten, ook kun je er geweldig mee variëren en vind ik het super mooie kleurtjes.

voorbeeld

Er zijn 4 verschillende pallets (bekijk ze hier) ik heb gekozen voor de All about romance. Ik vind dit super mooie kleuren voor de zomer. Ik heb een lichte huid en blauwe ogen dus moet ik ook niet te donkere of felle kleuren nemen(bekijk hier welke oogschaduw bij jou past), daarom was ik meteen verkocht toen ik de All about romance pallet zag! Ik heb ’s ochtends de lichtroze kleur op gedaan zonder oogschaduw basis en de rest van de dag mijn oogschaduw niet hoeven bijwerken! de kleur bleef de hele dag zitten en liet niet snel af. Ik ben sowieso best wel een essence fan door de lage prijzen en de goeie kwaliteit en de mooie vormgeving, ik had nog geen essence oogschaduw pallet maar nadat ik deze had gekocht ben ik zeker van plan vaker oogschaduw pallets van essence te kopen.

heb jij de All about… pallets al?

Laat een reactie achter

Main menu