Andrélon Biotin Strength

Andrélon heeft een nieuwe verzorgingslijn, Andrélon Biotin Strength. verrijkt met Biotine, ook wel bekend als vitamine B7/B8 wat bekend staat om haar versterkende werking.
Resultaat: Je haar blijft er dikker uitzien helemaal tot onder in de punten. Voor zichtbaar minder haaruitval veroorzaakt door haarbreuk. Andrélon Biotin Strength is te koop bij alle drogisterijen. Kruidvat heeft deze week (29/6/2017) een actie van 2+2 gratis.


Shampoo

De Biotin Strength lijn is geschikt voor breekbaar haar. De shampoo reinigt en biedt tegelijkertijd versterking aan jouw haar. Ondanks dat de Biotin lijn niet de geur heeft die ik van Andrélon gewend ben, vind ik de Biotin lijn toch heerlijk ruiken. De shampoo schuimt heel goed en je haar ruikt heel lang schoon.

Andrélon Biotin Strength Shampoo 300ml €4,59


Conditioner

De conditioner is verrijkt met biotine, verzorgt breekbaar haar intensief. Ook word je haar heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar dankzij de conditioner. Een kleine hoeveelheid is al genoeg om je haar mee te voeden.

Andrélon Biotin Strength Conditioner 300ml €4,59


Haarcréme 

De versterkende crème versterkt je haar en zorgt voor extra body en stevigheid. De crème is te gebruiken in zowel droog als vochtig haar. Je haar gaat makkelijker in model en voelt heerlijk verzorgt aan. Het fijne aan deze crème vind ik dat het je haar geen vette uitstraling geeft en je haar er heerlijk van blijft ruiken.

Andrélon Biotin Strength Haarcréme 200ml €4,59


Haarmasker

Het Biotin Strength masker geeft je haar intense verzorging. Laat het masker 3-5 minuten inwerken zodat het product goed kan intrekken voor het optimale resultaat. Na gebruik ziet je haar er dikker uit tot in de puntjes. Je haar voelt verzorgder en zachter aan, een absoluut fijn product!

Andrélon Biotin Strength Haarmasker 250ml €4,99


>>lees ook: Syoss SalonPlex<<

Ik ben erg enthousiast over de Biotin Strength lijn van Andrélon! Mijn haar voelde stevig en gezonder aan. Aan de geur moest ik wennen, maar uiteindelijk vond ik ook die wel heel fijn. Ik heb wel het idee dat de Biotin lijn mijn haar wat droger maakt, maar de haarcrème deed daar dan weel veel goeds voor.

Laat een reactie achter

Main menu