Bandana

IMG_5891

De bandana word weer helemaal hip deze zomer, ze zijn er in allerlei kleuren en maten!
Ik ben normaal gesproken niet iemand die veel vintage in de kast heeft maar af een toe een vintage accessoires vind ik super leuk. Ik vind de bandana’s super vrolijk en zomers lijken! en het maakt een basic outfit meteen een stuk leuker. je heb zowel de originele oude zakdoeken die je kunt vouwen tot een haarband, als een stoffen haarband waarbij het lijkt of je een doekje geknoopt hebt. Ik heb hier een zakdoek gevouwen tot haarband. Tip: strijk de zakdoek voor je begint te vouwen en als je je bandana gevouwen hebt, zo kun je je bandana makkelijker vouwen en blijft hij mooier zitten. Ook is het het mooist om een dubbele knoop te maken, je bandana zit dan steviger en geeft iets meer een strikje effect.
Ze zijn bij verschillende winkels en webshops te koop kijk bijvoorbeeld op eBay.com of op attitudeholland.nl ook zijn ze te vinden in tweedehandswinkels of vintage winkeltjes.

IMG_5886

Wat vind jij van de bandana’s?

3 Reacties aan Bandana

  • xwilja
   3 september 2016 at 23:23 (2 jaar ago)

   Dat heet gewoon bandana. Ik heb een zakdoek geknoopt als bandana, maar op site’s zoals ebay.com kun je gewoon zoeken op ”bandana”.

   Beantwoorden

Laat een reactie achter

Main menu