Diadermine hydraterende dagcreme

IMG_2656_final

Diadermine is een gezichtsverzorgingslijn die zich richt op een verzorgde en een zichtbaar jongere huid. Ik had nog nooit eerder Diadermine gebruikt maar kende het merk al wel, dus ben de Hydraterende dagcreme van Diadermine gaan testen!

De dagcrime van Diadermine is voor de normale tot gemengde huid en richt zich op de droge huid bij de wangen en glimmende huid bij de neus, kin en het voorhoofd. Nu is het bij mij net andersom maar ik vraag me af of dat een groot verschil maakt.

IMG_2654_final

Omdat de creme matterend werkt haalt het de vette glans van je gezicht en dat vind ik heel erg fijn! Wat ik een nadeel vind aan de meeste dagcremes is dat het dik aanvoelt, glimt en/of plakkerig is. Ik was verbaast toen ik deze dagcreme van Diadermine begon te gebruiken! Het voelde niet dik aan, sterker nog naar een aantal minuten voelde ik de creme niet eens meer! Het glimt absoluut niet op je gezicht en het voelt niet plakkerig aan. Ik werd enthousiast en dat bleef ik ook. De creme heeft een heerlijke neutrale geur en is heel fijn in gebruik. Ook vind ik het fijn dat de dagcreme in een tube zit, daardoor kan je makkelijker de perfecte hoeveelheid op je hand aanbrengen en hoef je niet met je vingers in een pot creme te gaan zitten wroeten. Ook bevat de creme UVA/UVB filters die je huid beschermen tegen veroudering. Ik ben nog erg zoekende naar een dag creme maar ben erg positief over deze dagcreme van Diadermine en ga hem ook zeker vaak gebruiken. De Diadermine dagcreme is bij verschillende drogisterijen te koop zoals bijvoorbeeld Kruitvat.

Welke dagcreme gebruik jij?

 

Laat een reactie achter

Main menu