DM Balea Douchegel

1

Balea is een budgetproof merk met de lekkerste geuren voor kleine prijzen. Balea is te koop bij de DM in Duitsland en op de webshop van DM. Toen mijn zus een dagje had gewinkeld in Duitsland, had ze deze twee zoete douchegels meegenomen voor me. Ik kende het merk nog niet maar daar kwam snel verandering in! Toen ik op internet op onderzoek uitging kwam ik enorm veel reviews en filmpjes tegen van Balea fans, en terecht! Want ook ik ben nu een Balea fan geworden.


Marsh-mallow  

2

Ben je dol op zoete geurtjes? dan is de kans groot dat je deze producten ook heel fijn zult vinden. De marsh-mallow ruikt heerlijk zoet, de geur deed me niet meteen aan marsh-mallows denken maar daarom niet minder lekker. Niet alleen de geur vind ik heel fijn, maar ook van de verpakking word ik erg vrolijk. De douchegel is heerlijk zacht en de geur is niet te heftig maar een milde zoete geur.

Deze douchegel kon ik niet vinden op de site, maar wel in een andere verpakking.
350ml voor slechts €0,95 >klik hier<


Sweet Smoothie

3

Net als bij de Marsh-mallow ruikt ook de sweet smoothie heerlijk zoet. Mijn voorkeur gaat uit naar de sweet smoothie, de geur is zoet maar toch zit er een zuur tintje aan. De douchegel is heerlijk zacht voor de huid. De verpakking van de douche gel is net als alle Balea producten heel kleurrijk en vrolijk. De ingrediënten zijn allemaal in het Duits, wel zie ik dat er alcohol en parfum in de douchegels zit.

Sweet Smoothie 250ml €0,95 >klik hier<


>>Lees ook: Hema Sparkling Fun<<

Ik ben fan van deze low budget douchegels! Kende jij Balea al? Wat is jouw favoriete Balea douchegel?

 

1 Reactie aan DM Balea Douchegel

  1. petra
    22 december 2016 at 17:59 (1 jaar ago)

    leuk artikel en mooie foto’s! ik ben ook fan van de balea douchegels inmiddels en de kinderlijn is ook heel fijn!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Main menu