DR. Van Der Hoog – Kant En Klaar Maskers

01Omdat zijn vrouw huidproblemen had startte Dr. Pieter Henricus van der Hoog in 1913 zijn wereldreis. Een avontuur dat bestond uit het zoeken naar natuurlijke ingrediënten om de beste crèmes te ontwikkelen. Als afgestudeerd arts en dermatoloog werkte hij jaren op de meest exotische plekken. Geïnspireerd door inheemse gebruiken creëerde hij zijn eerste en inmiddels befaamde huidverzorgingsproducten onder de naam Dr. van der Hoog. Zijn visie is nog springlevend. Huidverzorgingsproducten op basis van plantenextracten, vitamines en mineralen in combinatie met de laatste laboratoriuminnovaties. Dr. van der Hoog is te koop bij drogisterijen zoals Kruidvat en Etos. Ik heb van Dr. Van der Hoog deze twee heerlijk uitziende gezichtsmaskers ontvangen om voor jullie te testen.


Madly Mango Melon22

Ik was erg nieuwsgierig naar de Madly Mango Melon, ik ben dol op fruit en fruit geuren en kon dan ook niet wachten dit masker aan te brengen. Het masker was een doorzichtige substantie. De geur deed me niet aan mango en/of meloen denken, beetje gek geurtje, gras of zoete kiwi ofzo. Lichtelijke teleurstelling. Ook heeft de geur een alcohol achtig tintje, wat ik in mijn vorige review (Dr. van der Hoog Healing Honey) over gezichtsmaskers ook al benoemde. Dat de geur een alcohol tintje heeft is opzicht niet raar, er zit namelijk ook alcohol in verwerkt. De geur is niet onaangenaam maar de link naar mango en/of meloen kan ik niet leggen.

2

De inhoud is ruim voldoende, dus je kan lekker royaal je masker aanbrengen. Het masker brengt fijn aan en druipt nauwelijks. Vaak prikken maskers in mijn ogen of op mijn huid, maar dit masker deed dat gelukkig niet. Na 10-15 min ontspannen kan je het masker afspoelen met lauw water. Ik vind het een heel fijn masker, mijn huid voelde heerlijk zacht aan. Ondanks dat de geur mij lichtelijk teleurstelde zou ik dit masker wel aanraden, het masker voelt fijn aan en ook mijn huid voelde duidelijk zachter en verzorgt. Ik zag dat dit masker tijdelijk niet meer verkrijgbaar is maar sommige winkels beloven dat hij wel weer terug komt, let’s hope so.

Dr. van der Hoog – Mango Melon €2,29


Romantic Rosos33

Romantic Roses heeft een witte zalf achtige kleur, het doet zijn naam eer aan met een heerlijke crème achtige rozen geur. Ik was ook echt blij verrast toen ik het masker rook, meestal ben ik geen fan van rozen geurtjes maar dit masker vond ik toch heerlijk ruiken! Een subtiele zachte maar toch heerlijke geur.

3

Het masker voelde bij het aanbrengen lekker zacht aan, en ook dit masker prikte niet in mijn ogen of op mijn huid. Ook zit er in de Romantic Roses weer voldoende inhoud om lekker royaal je gezicht te bedekken. Ik had niet het gevoel dat er iets op mijn huid zat maar toch voelde het heel fris aan! Heel fijn want het gevoel dat je gezicht onder een dikke plak creme bedekt is, werkt nou niet echt ontspannend. Ook bij dit masker kan je heerlijk 10-15 minuten ontspannen, om het vervolgens met lauw water af te spoelen. Mijn huid voelde super zacht aan, zachter dan bij de Mango Melon. Ik ben enorm blij verrast met het Dr. van der Hoog Romantic Roses masker! en dit is tot nu toe ook echt mijn favoriete masker van Dr. van der Hoog. Een absolute aanrader!

Dr. van der Hoog – Romantic Roses €2,29


>>lees ook: Peel-off Maskers Test<<

– Gesponsord artikel –

2 Reacties aan DR. Van Der Hoog – Kant En Klaar Maskers

  1. Hien
    3 november 2016 at 18:28 (1 jaar ago)

    Je hebt echt een mooie blog!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Main menu