Een Nieuw Hoofdstuk

Zoals je misschien al was opgevallen zijn er de laatste tijd geen nieuwe blogs meer online gekomen op EyeLikeBeauty, dit heeft een reden: EyeLikeBeauty stopt! Ja je leest het echt goed. Natuurlijk laat ik jullie niet zomaar in de steek, en was ik de afgelopen tijd druk met het opzetten van wat nieuws. Want vanaf vandaag is er officieel een nieuwe blog online: beautyinabottle.nl! Beauty in a Bottle is een blog die zich helemaal richt op nagellak, nagelverzorging, nail art en alles wat maar met nagels te maken heeft!
Ik ben dol op make-up en mode maar mijn grote liefde is toch echt nail art, daarom heb ik ervoor gekozen om mij helemaal te richten op mijn grootste passie.
Ik hoop jullie met Beauty in a Bottle te kunnen informeren en inspireren wat betreft nagels. Ook hoop ik diegene die nog niet helemaal in-to nail art zijn enthousiast te krijgen voor de nagel wereld, een wereld vol kleuren en glitters!

Instagram, facebook en twitter zijn al aangepast naar Beauty in a Bottle, dus volgde je EyeLikeBeauty al via social media? Dan volg je nu automatisch Beauty in a Bottle. Volgde je EyeLikeBeauty nog niet via social media en wil je Beauty in a Bottle graag volgen? dan staan hieronder de links naar alle social media kanalen.

Facebook
Instagram
Twitter

Tot snel op BeautyinaBottle.nl <3

Laat een reactie achter

Main menu