essence gel nail polish

essence-Sortimentswechsel-Frühling-Sommer-2015-–-Neuheiten-essence-the-gel-nail-polish-2

Essence heeft een nieuwe lijn: gel nail polish. essence had al gel nail polish te koop maar daar moest je een gel mail led lamp voor hebben, nu heeft essence gel nail polish waar je geen lamp voor nodig hebt! en de kleuren zijn geweldig als je het mij vraagt! Bekijk alle 46 kleuren hier!

IMG_5995

Ik heb gekozen voor de 35 engaged, en ik ben verliefd! ik heb nog nooit een licht roze of huidskleur nagellak gehad maar wauw! Het is meteen mijn lievelingsnagellak geworden! de kleur is heel rustig en fris en ik vind dit een top kleurtje voor bij dit mooie weer. Er zitten veel lichte zomerse kleurtjes bij, met en zonder glitters. De nagellak is fijn om aan te brengen en blijft lang zitten. Wel is het aan te raden de base en topcoat erbij te kopen, ik heb alleen de top coat erbij gedaan want ik had zelf nog wel base coats.

IMG_5999

Ook heb ik de 33 wild white ways gekocht om randjes op mijn nagels te maken of voor nail art, en bij 3 gel lakjes krijg je een gratis tasje!
De essence gel nail polish is te koop bij de kruitvat de gel nail polish kost € 1,69 de base en top coats kosten € 2,59.
Conclusie: ik vind de lakjes een absolute aanrader!

Wat vind jij van de essence gel nail polish?

Laat een reactie achter

Main menu