Essence Lights Of Orient Eyeshadow Palette

4

Sinds half mei heeft Essence een nieuwe trend editie! Dit keer is het thema: Light Of Oriënt. Ik vind het een prachtige collectie met als stralend middelpunt dit prachtige oogschaduw palette! Daarom kon ik het niet laten dit mooie palette mee te nemen en te reviewen voor jullie. 

5

De buitenkant van het palette is een echte eye catcher! De prachtige vormen op het palette, met een spiegel gouden achtergrond, love it! Hij staat ontzettend leuk als decoratie op je kamer en heeft een ideale formaat om mee te nemen in je tas.

3

Niet alleen de buitenkant van het palette is mooi ook de binnenkant vind ik top! Een spiegeltje en drie prachtige kleuren, beide in een lichte en een donkere variant. Ook zit er een oogschaduw kwastje met twee verschillende kanten in het palette, meestal gebruik ik de toegevoegde kwastjes niet omdat de kwaliteit van kwastjes vaak niet echt goed zijn, maar dit kwastje vind ik wel heel fijn.

2

De kleuren vind ik hele mooie kleuren voor zowel de zomer als de herfst periode. Alle kleuren hebben een shimmer behalve de donkere kleur rechts onderin het palette. Ik hou heel erg van oogschaduw met een shimmer, maar ook de donkere matte kleur vind ik heel fijn voor bijvoorbeeld een smokey eye. Ik ben vooral dol op de lichtste kleur in het palette die je met veel verschillende oogschaduw kleuren kan combineren. De kleuren geven een goeie dekking en brengen gemakkelijk aan, het is natuurlijk geen MAC kwaliteit maar ook absoluut geen rommel.

1

Al met al een prachtige palette die elke beauty eigenlijk moet hebben!

Essence Lights Of Orient Eyeshadow Palette kost €4,95 en is te koop bij Kruidvat.

>>lees ook: Essence – Nude<<

1 Reactie aan Essence Lights Of Orient Eyeshadow Palette

  1. Karin
    23 juli 2016 at 11:15 (2 jaar ago)

    Wat een leuke enthousiaste review!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Main menu