Essence Shoplog XL

essence heeft weer allemaal nieuwe producten uitgebracht. En daar worden wij heel blij van! Ik kon het dan ook niet laten om een essence shoplog xl voor jullie te maken, met allemaal nieuwe producten van essence. 


My Must Haves Palette & Refills

Vanaf het moment dat essence bekend had gemaakt dat er een must haves palettes & refills aan zou komen, stond dit palette bovenaan mijn verlanglijstje! Een palette die je helemaal zelf kan samenstellen! Ik heb (van links naar rechts) gekozen voor de: Satin Blush 03 rosy glowHighlighter Powder 01 let it glowFixing Powder 01 fix it, baby!Eyeshadow 20 black is backEyeshadow 08 peach-party!Eyeshadow 05 cotton candyEyeshadow 09 chilli vanilliBronzing powder 01 hello sunshine.

De oogschaduws zitten in een plastic rond vormpje die precies in de palettes passen. Ook zitten er kleine dekseltjes bij zodat je de oogschaduws kunt meenemen of los bewaren. De palette is verkrijgbaar in een 4-kleuren palette en een 8-kleuren palette.

De refills brengen gemakkelijk aan en geven een mooie duidelijke kleur af. De eyeshadows zijn precies zoals we gewend zijn van essence. Ik ben heel blij met het refill palette en vind het zeker een aanrader!

Palette 4-kleuren €1,598-kleuren €1,99
Refills €1,59 per stuk


Blushplay Sculpting Blush Palette

Een ideaal blush palette met drie verschillende tinten. Je kan de kleuren los van elkaar gebruiken maar de kleuren kunnen ook gemengd worden. Het Blushplay palette is in twee soorten verkrijgbaar de 10 play it peach met een oranje ondertoon en de 20 play it pink met een roze ondertoon.

Ik heb gekozen voor de 10 play it peach. Ik heb een hele lichte huidskleur en ook daarvoor werkt dit palette prima! Links in het palette zit een mooie roze getinte highlight, in het midden zit de sculpt die ideaal is om mee te contouren, en rechts zit de define een ideale blush kleur.

De kleuren zijn mooi glanzend en duidelijk zichtbaar, ze brengen makkelijk aan en vlekken niet. In de define blush zit een mooie lichte glans en de sculpt is matt. Ik ben heel blij met het Blushplay sculpting blush Palette en dit palette gaat zeker mee in mijn dagelijkse make-up routine.

Blushplay Sculpting Blush Palette €3,99


Glitter In The Air Metallic Eyeshadow

De Metallic Eyeshadows zijn van de Glitter In The Air trend editie. De Metallic Eyeshadow is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar: 01 Dream on! – 02 Smile! you’re beautiful – 03 Mirror, mirror on the wall… Ik heb gekozen voor de 01 Dream on! Een metallic bronze vloeibare oogschaduw, perfect voor speciale gelegenheden.

De oogschaduw dekt heel goed, en metallic is de oogschaduw zeker! Met deze vloeibare oogschaduw kun je hele gave knallende oog looks maken. De oogschaduw is uit te blenden en met de vingers of een kwast aan te brengen.

Glitter In The Air Metallic Eyeshadow €2,59


Ultra Last Lipliner

De Ultra Last Lipliner is in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar: 01 Lavender blender02 Brick dust03 Wine lips04 Fuchsia romance05 Rosewood high06 Lilac season. Ik heb gekozen voor de 05 Rosewood high, een mooie matte, zachte, waterproof lipliner. Het potlood vind ik fijn, het enige min puntje vind ik dat de lipliner een beetje dof en droog aanvoelt.

De Ultra Last Lipliner brengt makkelijk aan, het puntje van het potlood vind ik heel fijn werken. De lipliner kan strakke lijnen trekken, en je kan de lipliner uit blenden op je lippen. De lipliner blijft lang zitten en geeft niet af.

Ultra Last Lipliner €1,89


The Cushion Eyeliner 

De Cushion eyeliner zit in een glazen potje, het is een spons die doorweekt is van zwarte vloeibare eyeliner. Het potje met de spons vind ik heel fijn werken, er zit voldoende eyeliner in en de eyeliner is makkelijk te doseren.

De eyeliner is aan te brengen met een eyeliner kwastje. De zwarte kleur dekt goed en is heel fijn in gebruik. Wel kan de eyeliner wat vlekken als hij nog niet goed is opgedroogd. Bij mij waren eyeliner pennen altijd snel leeg of uitgedroogd, de Cushion eyeliner gaat voor mij veel langer mee en droogt niet uit in het potje.

The Cushion Eyeliner €2,99


Colour Correcting Liquid Concealer

De Colour Correcting Liquid Concealer is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: 10 Pastel pink20 Pastel yellow30 Pastel green. Ik heb gekozen voor de 10 Pastel pink omdat dit een mooie lichte kleur was voor mijn huid. De vloeibare concealer zit in een lipgloss achtige verpakking, en de applicatie lijkt op een lipgloss applicatie, wat heel fijn werkt met het aanbrengen van de concealer.

De concealer trekt heel mooi in de huid, en is makkelijk uit te blenden. Het heeft een hele lichte glans waardoor je een frisse uitstraling krijgt.

Colour Correcting Liquid Concealer €2,59


Instant Matt Make-up Setting Spray

De Instant matt setting spray zit in een handige sprayflacon en bevat 50ml. De spray werkt heerlijk verkoelend en zorgt er inderdaad voordat je make-up langer blijft zitten. Echt matt vind ik het bij mij niet worden. Ook duurt het wel redelijk lang voor de spray is ingetrokken in de huid. Ik ben niet enorm enthousiast over de instant matt setting spray, ook vind ik het geen echte afrader want hij werkt prima als setting spray. En voor €2,99 kan ik het je toch aanraden om uit te proberen.

Instant Matt Make-up Setting Spray €2,99


Nail Polishes & 3D Stickers

Essence heeft weer allemaal nieuwe nagellakjes in het assortiment! Ik heb 4 lakjes gekozen en de 3D stickers nagel accessoires.
Glitter In The Air trend editie is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren >klik hier<.
Out Of Space Stories Nail Polish is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren >klik hier<.
Colour Boost High Pigment Nail Paint is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren >klik hier<

Ik heb van de Glitter in the air trend editie gekozen voor de 03 too glam to give a damn een mooi gouden lakje, en de 04 born to sparkle een groene lak met zilveren glitters. Van de Out Of Space Stories heb ik gekozen voor de 04 beam me up! een roze glitter lakje. En van de Colour Boost High Pigment heb ik gekozen voor de 09 instant passion een mooie donker rode lak.
De pakjes brengen fijn aan, vooral over de 03 too glam to give a damn en de 09 instant passion ben ik erg tevreden! Die twee lakjes dekken goed en hebben geen tweede laagje nodig. Van de 04 born to sparkle had ik meer verwacht, het lakje word een beetje matt en heeft meerdere lagen nodig om mooi te dekken.

De Stand Out! Touch Manicure Stickers is een hele toffe trend look. De stickers zijn (zoals de naam al zegt) 3D. Plak de stickers op je nagels, doe er een gekleurd lakje over en je hebt een gave 3D vorm op je nagel! Simpel maar heel leuk! Het enige min puntje vond ik dat niet van elk vormpje er 10 in zitten. Dus je kan niet op elke nagel hetzelfde patroontje.

Glitter in the air trend editie 03 too glam to give a damn €1,99
Glitter in the air trend editie 04 born to sparkle €1,99
Out Of Space Stories 04 beam me up! €1,99
Colour Boost High Pigment 09 instant passion €1,89
Stand Out! 3D Touch Manicure Stickers €1,39


>>lees ook: Low Budget Action Make-up 2<<

Ik ben heel enthousiast over de nieuwe producten van essence! Vooral het Must Haves Palettes & Refills is een absolute aanrader als het aan mij ligt.

Wat is jouw nieuwe favoriete product van essence?

Laat een reactie achter

Main menu