Fa coconut water douchegel

jaja

Ik ben dol op douchegels, en kan er dan ook niet genoeg van hebben. Toch verschillen douchegels van elkaar en heeft iedereen zo zijn eigen favoriet. Ik heb de coconut water douchegel van Fa getest en deel graag mijn mening met jullie!

Ik wil beginnen te zeggen dat ik het uiterlijk van de douchegel heel mooi vind, het geeft me meteen een zomers gevoel en staat ook nog leuk in de badkamer.
De geur doet me niet meteen aan cocos denken, ik vind hem een zoete frisse geur hebben maar waar het nou precies naar ruikt weet ik niet. De douchegel bevat wel kokosnoot extract maar die geur komt dus niet zo heftig naar voren, dus ook ideaal voor mensen die geen grote kokos fans zijn. De douche gel schuimt heerlijk en geeft je een heerlijke zachte huid, ik ben echt positief verrast door deze shower gel! Ik was blij dat de douchegel zo erg schuimde want ik ben vaak toch lichtelijk teleurgesteld als dat niet het geval is. Ook al vind ik het een zomerse douchegel door de frisse geur, vind ik de douchegel ook prima in de winter kunnen. Ik ga deze douchegel absoluut vaker gebruiken!

De Fa coconut water douchegel is te koop bij drogisterijen zoals kruitvat voor €3,39

– Gesponsord artikel –

Laat een reactie achter

Main menu