Modetrends Voorjaar 2016

street_style_en_milan_spring_print_884670239_2000x1333
(bron)

Fashion trends worden vaak een jaar van te voren al bepaalt en geshowt op de catwalk, ideaal want zo kunnen wij ons alvast voorbereiden op de nieuwste trends en sparen voor de nieuwste mode kleuren en stylen! Ook al lijkt het voorjaar nog ver weg, je kan je niet vroeg genoeg laten inspireren.


blote schouders

(bron)

Blote schouders word de mode trend deze zomer, topjes met elastiek zodat je het off shoulder kan dragen maar ook tops waar een ”hap uit de schouders is genomen” komen helemaal terug dit voorjaar.


3

(bron)

Kleding geïnspireerd op ”hotel pyjama’s” ga je ook veel zien dit jaar, gladde luchtige stoffen geeft een chique tintje aan je outfit. you love it or you hate it.


4

(bron)

Ook kleding geïnspireerd op lingerie ga je veel zien dit jaar, kant en dunne bandjes over je schouders ga je terug zien in de winkels. Ook doorschijnende kledingstukken ga je zien. Lingerie wat je draagt als kleding.


5

(bron)

De boyfriend pants ken je vast nog wel, ook die ga je dit jaar weer veel zien! Maar niet alleen de broek ook je top mag lijken alsof je hem uit de kast van je vriendje gepikt hebt, en zeg nou zelf wat zit er nou fijner dan de kleding van je lover! Shirts met boyfriend teksten staan helemaal goed onder een stoer leren jasje.


6

(bron)

Gooi je Griekse sandalen niet weg want die komen helemaal terug deze zomer! In alle kleuren en maten en staan geweldig onder een hot pants of een zomer jurk. Hier word ik stiekem heel blij van.


6.1

(bron)

Wijde mouwen zijn helemaal hot dit jaar! Vorig jaar zag je ze ook al maar dit jaar hopen de wijde mouwen echt door te breken. Het is chique en comfortabel en super girly waar ik persoonlijk heer erg van hou.


7

(bron)

Waar het afgelopen jaar nog less is more was, word het in 2016 more is more! Veel sieraden, veel printjes, veel veel veel! het is misschien even wennen om van weinig de stap naar meer te zetten maar laten we het positief bekijken, keuzes maken word een stuk makkelijker: je kiest gewoon van alles! Let wel op dat het bij elkaar past en je geen wandelend sieraden rekje word.


8

(bron)

Ook de sieraden staan paal tegen over de minimalistische sieraden van 2015, want waar we in 2015 nog kleine ringetjes, kleine kettingen en kleine oorbelletjes droegen gaan we dit jaar groots uitpakken! Ringen met grote stenen, grote oorbellen en lange kettingen worden het helemaal dit jaar.


Kleurschema 2016

888

Dit zijn 8 van de kleuren die je dit jaar veel gaat zien. De lichte pastel kleuren zagen we vorig jaar ook al veel maar ook paper grey, koraal roze, soft orange en custard geel komen er dit jaar bij. Ik vind dit geweldige kleuren! Na alle nare nieuwsberichten van het afgelopen jaar is het tijd om de straten op te fleuren met vrolijke kleurtjes!

Laat een reactie achter

Main menu