Geur & Zeep Shop – Bad Bombs

1,2

De vakantie staat voor de deur en de examens zijn voor de meeste afgesloten. Hoe kan je dan beter bijkomen van alle stres dan met een paar heerlijke bath bombs. Ik bestel bijna altijd mijn bath bombs bij Lush maar ik wou een keer wat anders proberen. Ik kwam uit bij Geurenzeepshop.nl, Geur & Zeep Shop heeft veel heerlijke producten op hun webshop staan, van kaarsen tot body scrub en (het belangrijkste) bath bombs! Als je op de site kijkt komen de geweldige kleuren en heerlijk uitziende producten je tegemoet. Daarom heb ik vier bath bombs bestelt en getest. De afbeeldingen links onderin zijn de foto’s zoals ze op de site van Geur & Zeep Shop staan.


Pink Rhubarb Princess

2

De Pink Rhubarb Princess kwam binnen en het was niet echt wat ik ervan verwacht had, de kleuren waren een stuk minder fel dan hoe ze op de site staan. Maar gelukkig vond ik hem daar in tegen niet minder mooi. De Pink Rhubarb Princess is qua grootte te vergelijken met een bath bomb van Lush en de geur was ook heerlijk. De Pink Rhubarb Princess heeft de geur van rabarber en braam. En bevat olie van cederhout en geranium.

9

8

De bath bomb doet wat hij moet doen, hij bruist enorm en laat een explosie van roze kleurstof los. Als de Pink Rhubarb Princess klaar is met bruisen komt de teleurstelling. De blauwe ”vulling” bleef over en was keihard, de geur was nergens te bekennen maar gelukkig was het water wel roze geworden. De bath bomb geeft een vettige laag aan je huid waardoor je je niet  veel schoner gaat voelen. Ik vond het een beetje tegen vallen. Maar de Pink Rhubarb Princess vond ik er wel mooi uitzien, ook het bruis effect was aanwezig en de roze kleur die je bad krijgt was heel mooi.

Pink Rhubarb Princess € 4,95


Ripple Licious

5

De Ripple Licious stelde me diep teleur, en denk dat je al wel kan zien waarom. Er was geen glazuur te bekennen, de blauwe ”vulling” was niet wat ik ervan verwachte en ook de grootte van de bath bomb had ik groter verwacht. Maar ondanks alles is het wel een schattige bath bomb. De Ripple Licious heeft de geur van framboos en bevat olie van magnolia. De bath bomb moet volgens Geur & Zeep Shop voor ontspanning zorgen, daar zeg ik geen nee tegen.

10

Ontspanning gaf de Ripple Licious helaas niet, sterker nog het gaf het tegenovergestelde effect! De Ripple Licious bruist niet tot nauwelijks. Het water in het bad werd inmiddels al kouder dus probeerde ik de bath bomb een beetje uit elkaar te halen, dat was makkelijker gezegd dan gedaan want de Ripple Licious bevatte allemaal harde stukken en lost nauwelijks op in het water. De geur kan ik niet goed beschrijven maar ik vond het geen lekkere geur hebben en vond het ook niet naar framboos ruiken. Helaas bleef ik achter met een niet fijn ruikend bad en harde stukjes bath bomb.

Ripple Licious €3,95


Cotton Candy

3

De Cotton Candy was eindelijk een bath bomb die niet meteen tegenviel toen ik hem zag, de kleur was weer niet zo vel als op de site maar verder vond ik het een mooie bath bomb. De Cotton Candy heeft de geur van Marshmallow en bevat olie van kokos en jasmijn. De geur van marshmallow kon ik niet herkennen maar de bath bomb had ook geen vieze geur.

11

De glitters laten vrijwel meteen los als je de Cotton Candy in bad legt en geeft je bad een mooi glinsterend laagje, ook de bath bomb zelf bruiste mooi op. Helaas kwam er weinig tot geen kleur en geur vanaf. Je krijgt een dun vettig laagje van de kokos olie op je huid maar dat is er ook weer gemakkelijk af te spoelen. Ik vond de Cotton Candy niet tegenvallen maar ik vind het nou ook weer geen echte aanrader.

Cotton Candy €3,75


Summer Sun

4

Ik was meteen verlieft op de Summer Sun, een schattige cupcake met een heerlijke geur van aardbei room. De Summer Sun bevat olie van bergamot en salvia. De batbomb zag er weer een beetje anders uit dan op de site maar dat kon de pret niet drukken.

7

De Summer Sun bleef drijven en draaide sierlijk rond in het bad. De bath bomb bruiste mooi op en de geur was ook aangenaam. Helaas gaf de Summer Sun wel een viezig kleurtje aan het bad, maar dat was dan ook het enige min puntje. Een schattige subtiele bath bomb die doet wat hij moet doen.

Summer sun €3,75


Ik vond de producten bij elkaar wel heel leuk lijken en ook erg leuk om cadeau te doen. Ik denk dat als Geur en Zeep Shop realistischere foto’s plaatst de bath bombs ook minder tegenvallen.

Verzendkosten voor bestellingen tot € 30,00 zijn € 4,95. Voor bestellingen boven de € 30,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

>Lees ook Lush – Creamy Candy & The Experimenter<

Laat een reactie achter

Main menu