Got2B Volumaniac

Schwarzkopf Got2B heeft twee nieuwe en super vrolijke producten uitgebracht! Volumaniac bodifying mouse en hairspray. Zoals de naam Volumaniac al zegt moeten deze twee producten een volume boost aan je haar geven. Beide producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.


Mousse

De Got2B Volumaniac mouse ruikt heerlijk zoet! De mouse creëert volume in je haar zonder je haar te verzwaren. Ik gebruik niet vaak mouse omdat mijn haar er vet van uit gaat zien, toen ik de Volumaniac mouse gebruikte was ik dan ook positief verrast! Mijn haar zag er niet vet uit en plakte niet.

De mouse is lekker zacht en heel makkelijk aan te brengen. Eén toefje is al voldoende voor half lang haar. De mouse bevat 250 ml. Ik ben erg positief over de mouse van Got2B en vind het een absolute aanrader.

Got2B Volumaniac Mouse €6,99


Hairspray

Ik heb altijd een vast merk kwa haarlak, dus toen ik de Got2B Volumaniac hairspray opgestuurd kreeg was ik ook niet meteen heel nieuwschierig. Maar daar ben ik na het testen op terug gekomen. De hairspray ruikt heerlijk zoet! en werkt heel fijn, de bus ligt fijn in de hand en ook de opwaartse spraykop vind ik heel fijn. De hairspray maakt je haar niet vet en kan goed gebruikt worden bij bijvoorbeeld krullen in sprayen. Echt folume geeft de hairspray bij mij niet. Ik ben heel positief over de hairspray en heb misschien wel een nieuwe favoriet gevonden voor mezelf. De hairspray bevat 300 ml.

Got2B Volumaniac Hairspray €6,99


>>lees ook: DM Balea Douchegel<<

Got2B Volumaniac vind ik een absolute aanrader! Ik ben erg enthousiast geworden over deze twee producten en ik hoop jij ook.

– Gesponsord artikel –

Laat een reactie achter

Main menu