Happy plugs

happypluggs

Happy plugs is een zweeds merk en is in al 70 landen wereldwijd verkrijgbaar, waaronder Nederland! Happy plugs wil gaan voor betaalbare technologie wat ook nog eens goed bij je outfit past, mode en technologie in één! Daar worden wij toch stiekem heel blij van.
Wat opvalt zijn natuurlijk de super leuke verpakkingen, oordopjes in de vorm van een muziek noot en laat kabels in de vorm van een hartje. Ook is er keuze uit verschillende kleuren wat varieert van zilver tot rood dus voor ieder wat wils. En het houdt niet op bij alleen de oordopjes, ook verkoopt happy plugs speakers, Telefoon hoesjes en laptop-hoezen!

happypluggs2

Ik ben gegaan voor de rose gouden oordopjes. De oordopjes zijn van goeie kwaliteit, het geluid klinkt ontzettend goed en ze zitten heel comfortabel! ook de rose gouden kleur vind ik super mooi en vrouwelijk. Het fijne aan deze oordopjes vind ik dat je je muziek kan bedienen met een remote knopje, het enige min puntje vind ik dat je de volume er niet mee kan bedienen.
Ik ben ontzettend blij met de happy plugs en vind ze een absolute aanrader!

De Happy plugs zijn in verschillende winkels en webshops te koop zoals mediamarkt of modemusthaves maar ook op de officiële website van happy pugs http://www.happyplugs.com
De oordopjes kosten tussen de €20,- en €40,- de prijzen verschillen per webshop.

Ben jij ook zo een happy plugs fan?

 

Laat een reactie achter

Main menu