Kruidvat Skin Science Reinigingssysteem

5

Je gezicht goed reinigen is erg belangrijk, er zijn dan ook heel veel reinigingsproducten en apparaten te koop. De prijzen van gezichtsreinigers verschillen enorm maar ook de kwaliteit verschilt enorm. Ik heb de Skin Science Reinigingssysteem van Kruidvat getest, een mooie gezichtsreiniger voor een mooie prijs van €17,99. Maar waarom een elektrische gezichtsreiniger gebruiken als je je gezicht ook met een washandje kan schoonmaken? Omdat een elektrische gezichtsreiniger je gezicht grondiger reinigt. Door de trilfunctie in het borsteltje stimuleer je ook de doorbloeding van je huid, waardoor je huid verzorgingsproducten die je erna gebruikt beter opneemt.


Inhoud van de doos

2

In de doos zit het reinigingssysteem met beschermkapje, een houder, een oplader en een gebruiksaanwijzing. De producten zien er erg lief uit en de kwaliteit van de producten ziet er ook prima uit, het reinigingssysteem doet mij erg denken aan een grote elektrische tandenborstel. Mijn eerste indruk ik erg positief!


Het reinigingssysteem

3

Het reinigingssysteem heeft een hele zachte borstel die ook vervangbaar is. Het reinigingssysteem heeft een trilfunctie en je kan het reinigingssysteem ook onder de douche gebruiken want hij is waterdicht. De vorm van de borstel vind ik ideaal, door de druppelvorm kan je heel gemakkelijk bij elk plekje op je gezicht.


Aan de slag!

4

Ik begin met het verwijderen van mijn make-up, dit doe ik met de cleansing oil van Kruidvat skin science. De geur van deze make-up remover vind ik heerlijk maar verder ben ik geen fan van dit product. De olie verwijderd heel moeizaam de make-up en ik kreeg enorme traan ogen van de skin science cleansing oil. De make-up remover is gelukkig geen must als je de Skin Science Reinigingssysteem wilt gebruiken, je kan je make-up met elke make-up remover verwijderen. Nu mijn make-up eraf is maak ik mijn gezicht vochtig, ook de reinigingsborstel houdt ik even onder de kraan voor ik er een beetje Deep Cleansing Cream van Kruidvat skin science op doe, die overigens ook heerlijk ruikt. Vervolgens maak ik ronddraaiende bewegingen (gedurende 20 seconden per wang) over mijn wangen en daarna maak ik (nog 20 seconden) op en neer bewegingen over de T-zone, dit staat ook beschreven in de gebruiksaanwijzing. Na de reiniging hoef je alleen je gezicht nog af te spoelen en klaar! De borstel hoef je alleen af te spoelen en met het beschermkapje in de houder zelf laten drogen.


Conclusie1

Ik heb de Kruidvat Skin Science Reinigingssysteem nu een week getest en ik ben erg enthousiast! Mijn huid voelde na de eerste keer gebruiken al meteen een stuk zachter aan. Het is een handig compact formaat waardoor hij lekker in de hand ligt en bij alle plekjes op je gezicht kan komen. De Kruidvat Skin Science Reinigingssysteem absoluut aan! de kwaliteit is goed, in gebruik is hij top en de prijs is relatief laag.

– De Skin Science Reinigingssysteem kost €17,99  >klik hier<
– De Skin Science Cleansing Oil kost €2,29 >klik hier<
– De Skin Science Cleansing Cream kost €2,29 >klik hier<

 

>lees ook Garnier Pure Active<

Laat een reactie achter

Main menu