L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

IMG_3779

Je hebt hem vast al een keer voorbij zien komen, de Nude magique chusion foundation van L’Oréal Paris, een foundation die je een naturel skin look geeft. Het wekte meteen nieuwsgierigheid bij mij op, en zeg nou zelf hij ziet er toch ook fantastisch uit! IMG_3781

De foundation zit in een hele mooie chique verpakking maar is helaas overgevoelig voor vingerafdrukken en foundation vlekken. Als je de Nude Magique Cushion openmaakt zit er een schattig sponsje en spiegeltje in, ideaal want zo kun je je foundation gewoon meenemen en overal aanbrengen waar je maar wilt!

IMG_3780

FullSizeRender 4

De foundation is vloeibaar en zit in een soort spons gezogen, waardoor het niet zomaar uit het bakje gaat. Ik heb de 03 vanille, dat is één van de lichtste kleuren maar helaas is hij voor mij nog steeds wat te donker. Dus heb je een lichte huid, test de kleuren dan eerst even in de winkel voor je de magique chusion foundation koopt.

IMG_3783

Op het sponsje zit een lintje waardoor je heel gemakkelijk je sponsje kan vasthouden. Ik verwachte dat het lastig werd om de foundation aan het sponsje te krijgen, maar dat viel heel erg mee! één tap was voldoende voor een mooie laag foundation op de spons.

IMG_3782

Het sponsje voelt heerlijk zacht aan en brengt heel fijn de foundation aan, wel vind ik de foundation wat vettig aanvoelen op de huid. De dekking van de foundation vind ik wel erg mooi, je huid heeft nog zijn natuurlijke structuur maar maakt het ook mooi egaal. Ik raad de Nude Marique Bushion zeker aan! Maar test de kleur wel even voor je jou Marique Bushion aanschaft.

De Nude Magique Cushion foundation kost €17,99 en is verkrijgbaar bij de drogisterij zoals bijvoorbeeld Kruitvat.

Laat een reactie achter

Main menu