Low Budget Action Make-up 2

16

Ik was (zoals wel vaker) weer in onze favoriete low budget winkel, de Action. Ik was blij verrast toen ik zag dat de Action een nieuwe make-up lijn te koop heeft! Ik kon het daarom ook niet laten om weer een aantal producten te testen en reviewen voor jullie! Een overzicht van alle prijzen vind je onderaan dit artikel.


Shape & Blush Palette – €1,99

6

Ik was al een tijdje opzoek naar een poeder palette met lichte shape en blush kleuren, nooit verwacht dat ik die bij de Action zou vinden. Maar jawel een prachtige palette met zowel lichte als donkere nude en roze tinten! De bovenste 4  zijn roze blush kleuren en de onderste 4 zijn nude shape kleuren. Ik heb een erg lichte huid en gebruik dan ook van beide rijen alleen de eerste 2, maar als je een wat donkerdere huid hebt zijn de donkere tinten weer ideaal!

5

Er kwam meteen veel kleur vanaf, en was daarom ook heel makkelijk aan te brengen. Ook bleef het gedurende de gehele dag zitten! Ik ben erg enthousiast over de Shape & Blush Palette en ga hem zeker vaak gebruiken.


SS Nail Polish – €0,99

4

Van nagellak kan je nooit genoeg hebben! Ik heb daarom ook een mooi lakje mee genomen. Er zijn 3 kleuren verkrijgbaar, Silky nude 111, Vermillion red 438 en deze felle Pink 330 kleur. Misschien dat er bij andere Action filialen meer kleuren verkrijgbaar zijn, maar zowel bij mij in de buurt als op de site van Action staan alleen deze 3 kleuren.

3

Het is bij low budget nagellak altijd maar de vraag of hij mooi dekt en of het kwastje nog mooi heel is, bij dit pakje was dat beide het geval! Wel moet je 2 laagjes aanbrengen zodat hij goed dekt maar ik vind hem absoluut het kopen waard.


O Lip Dual – €0,99

2

Zoals jullie in mijn vorige Action shoplog konden lezen, ben ik gek op de Max Factor lip tint en die gebruik ik nog steeds! Maar af en toe afwisselen met een lipstick of lipgloss vind ik ook wel fijn. De Lip Dual is een 2 in 1 product, aan de ene kant zit een mooie rode lipstick en aan de andere kant zit een lipgloss in dezelfde rode kleur. De Lip Dual is ook in het Rose en Pink verkrijgbaar.

1

De lipstick liet een mooie dekkende rode kleur achter en werkte heel fijn. De lipgloss was iets minder dekkend maar vond ik makkelijker aanbrengen. Omdat de lipgloss en lipstick dezelfde kleur hebben, kan je de lipgloss ook over je lipstick heen doen voor een mooie glans!


X Mascara – €1,49

12

Mascara is altijd een lastig dingetje, en iedereen heeft waarschijnlijk haar eigen favoriet. Toch was ik benieuwd naar de low budget mascara van de Action. Ik kon me niet voorstellen dat het een goede mascara kon zijn en verwachte dan ook een uitgedroogd borsteltje en klonten aan mijn wimpers… Maar tot mijn grote verbazing zag de mascara er beter uit dan verwacht! En kon ik nauwelijks klontjes op mijn wimpers vinden! Wel leken mijn wimpers een beetje nat met de mascara op, maar verder vond ik het een prima low budget mascara.

11

Eerst breng je de witte mascara aan, en daarna de zwarte. Mijn wimpers leken echt wel langer en de witte kleur was niet meer zichtbaar. Het blijft wel een low budget mascara, en ik blijf bij mijn eigen favoriet (Rimmel Day2Night) maar voor een low budget mascara vind ik het een hele goede!


Max & More Eyeshadow Palette Nude – €1,98

8

Toen ik dit oogschaduw palette zag met de prijs erbij was ik helemaal verbaast. Ik ben ook eerst naar een medewerkster gegaan om te vragen of de prijs wel klopt, en jawel €1,98 voor dit mooie palette! Ik heb daarom zowel het nude palette als het color palette meegenomen. De nude kleuren vind ik top! Veel verschillende tinten voor zowel een natural look als een smokey eye look.

7

De kleur liet goed af en was makkelijk aan te brengen. Ook zitten er 2 dubbelzijdige kwastjes in het palette. Ik ben heel blij met het palette en is ook perfect om cadeau te geven!


Max & More Eyeshadow Palette Colors – €1,98

10

Ook dit palette vond ik heel gaaf! verschillende tinten van verschillende kleuren, waar je heel veel looks mee kan maken! Met de felle kleuren kan je een perfecte party look creëren en met de andere kleuren een perfecte everyday look!

9

Ik vind de beide palette heel gaaf en absoluut het kopen waard! Ze werken fijn, zien er heel mooi uit en de oogschaduw blijft de gehele dag gewoon zitten. Ik ga deze paletten ook zeker vaak gebruiken.


>>lees ook: Low Budget Action Make-up<<

Ik ben weer positief verrast door de Action!

Shape & Blush Palette €1,99
SS Nail Polish €0,99
O Lip Dual €0,99
X Mascara €1,49
Max & More Eyeshadow Palettes €1,98 p.st.

1 Reactie aan Low Budget Action Make-up 2

Laat een reactie achter

Main menu