Low budget Action make-up

IMG_2332

Ik ben groot fan van make-up en kan er dan ook niet genoeg van hebben! Maar helaas kost make-up vaak best veel geld, dus hoe gaaf is het dat we ons totaal kunnen uitleven bij onze favoriete low budget winkel! De Action heeft veel make-up in het assortiment vooral Max & More zie je veel bij de action, daarom heb ik een aantal Max & More make-up producten getest voor jullie! Want is goedkope make-up wel je geld waard? De prijzen van de producten staan onderaan de blog.


Max & More eyeshadow

IMG_2333

De Max & more eyeshadows vind ik geweldig! ze zijn te vergelijken met oogschaduw van essence, betaalbaar en prima kwaliteit. Ik heb gekozen voor een roze en een creme kleurige oogschaduw voor een rustige make-up look, Ik vind dit hele fijne kleuren en ook het aanbrengen van de oogschaduw gaat heel gemakkelijk.


Max & More foundation poeder

IMG_2336

Deze poeder koop ik al een tijdje en ik ben er erg tevreden over. Dit is de lichtste kleur genaamd Nude maar er zijn ook donkerdere kleuren te krijgen. Ik vind het vaak lastig een goeie kleur poeder te vinden omdat ik best wel bleek ben maar deze poeder past perfect bij mijn huid en blijft ook erg lang zitten.


Max & More waterproof gel eyeliner

IMG_2335

Ik vind de eyeliner heel fijn, het is niet klonterig en brengt gemakkelijk aan en blijft lang zitten. Het kwastje wat erbij zit ben ik minder over te spreken, de haartjes gaan uit elkaar staan waardoor je geen strakke lijn meer kan trekken. Ik heb daarom een eyeliner kwastje van essence gebruikt en dat werkt prima.


Max Factor lip tint

IMG_2337

Ik ben verslaafd aan deze drie lip tinten van Max factor! ze zijn subtiel, plakken niet en blijven erg lang zitten! Ook omdat het een soort stift is brengt het heel gemakkelijk en precies aan. Ik draag ze bijna elke dag en kan ook niet meer zonder! Dop erop en je kunt het zo meenemen in je tas of etui. Bye bye lipgloss, hallo lip tint!


Max & More eyeshadow palette 

IMG_2334

Ik was erg sceptisch over dit oogschaduw palette, ik kon me niet voorstellen dat een oogschaduw palet van nog geen €1,- goed kon zijn… Maar ik ben versteld gezet! De oogschaduw werkt prima, geeft genoeg kleur af en ziet er niet goedkoop uit, vooral de donkere kleuren werken heel fijn. De oogschaduw moet je wel een keertje bijwerken na een halve dag maar dat heb ik er wel voor over en gelukkig past het palette makkelijk in je tas.


Max & More eye shadow €0,59
Max & More foundation poeder €0,98
Max & More waterproof gel eyeliner €0,98
Max factor lip tint 3 voor €5,99
Max & More eyeshadow palette €0,89

Wat is jou favoriete Action make-up product?

Laat een reactie achter

Main menu