Lush – Creamy candy & The Experimenter

bewerkt_2

Mijn 3e Lush aankoop! Dit keer ben ik gegaan voor de Creamy Candy en The Experimenter, twee heerlijk zoete bad producten van Lush. Mijn eerste lush review vind je >hier< daar vind je ook verdere informatie over Lush. 
Ik ben gek op Lush en word keer op keer weer verrast door de heerlijke geuren en de goeie kwaliteit van de producten! Ze hebben producten zowel voor mannen als vrouwen en zelfs producten speciaal gericht op kinderen.

Creamy Candy

bewerkt_1

Creamy candy is een lieve zoete bubble bar van Lush. Een frisse milde geur van lavendel met een zoete vleug van vanille zorgen ervoor dat je heerlijk kan relaxen in een zacht creamy candy bad. Door de cacaoboter en amandelolie voelt het bad heerlijk zacht aan en geeft het je huid ook gelijk een fijn zacht gevoel.

IMG_4182

De Creamy Candy kleurt je bad prachtig roze en geeft een mooie lading schuim. Ik ben gek op de bubble bars van lush, je kan de bubbel bars in 1 keer gebruiken maar je kan ze ook in stukjes snijden en er vaker van genieten. Door de hoge kwaliteit van de lush producten geeft een klein stukje al voldoende geur, kleur en schuim aan je bad.

Creamy Candy bubble bar kost €4,45 en is >hier< te bestellen.


The Experimenter

bewerkt3

Een kleurrijke bath bomb zoals je het nog nooit eerder gezien zult hebben! The Experimenter is niet alleen heel erg mooi om te zien maar ook nog eens heerlijk zoet! Fair Trade vanille absolue, tonka en vetivert zorgen ervoor dat The Experimenter een sterke fijne geur heeft.

IMG_4879
(bron)

The Experimenter geeft een enorme kleuren explosie in je bad waar je uren naar wilt kijken. Ik vind het niet alleen een fijne bath bomb maar ook erg leuk om te zien hoe de kleuren zich mengen en vormen in je bad. Ook voor kinderen zal dit een geweldige ervaring zijn en word in bad gaan nog leuker!
The Experimenter kost €5,95 en is >hier< te bestellen.


 

Wat is jou favoriete Lush product?

Laat een reactie achter

Main menu