Lush – The Comforter bubble bar

1

Lush verkoopt allemaal verzorging producten die allemaal met de hand en van natuurlijke en vegatarische producten worden gemaakt en waar geen kinderarbeid en geen dierentesten aan te pas komt, dat is een heel fijn idee natuurlijk en zeker het kopen waard.Ik ben gegaan voor The Comforter bubble bar omdat ik hem er zo gaaf uit vond zien en zo lekker zoet vond ruiken. Dit was de eerste keer dat ik in een lush winkel ben geweest en de eerste keer dat ik een lush product heb gekocht of überhaupt heb gehad, ik heb er veel over gehoord en gelezen en kon dan ook niet wachten tot ik zelf een lush product kon ervaren en ik ben totaal verkocht! Wauw de geuren in de winkel, de kleuren, het assortiment, alles was geweldig!

The Comforter heeft de geur van zwarte bessen en is vel roze met wit, Ik was erg nieuwsgierig hoeveel schuim en kleur er vanaf zou komen, dus laten we beginnen!

2

Eerst ging ik mijn bubble bar in 8 stukken snijden, ik vind het zonde om hem in één keer te gebruiken en ik had gelezen dat één stukje ook genoeg was en je zo nog langer met je lush product kan doen.

3

Vervolgens deed ik mijn stukje bubble bar onder de kraan en er kwam meteen al aardig wat schuim en kleur vanaf.

4

Het bad werd super mooi roze en de geur was echt onbeschrijfelijk lekker! Ik ben zo iemand die een bad vult en zich na een paar minuten alweer verveeld en eruit gaat maar met de The Comforter bubble bar wou ik het bad gewoon niet meer uit!

5

Er kwam super veel schuim vanaf dus één stukje is inderdaad zat genoeg en als je de geur toch te weinig vind kun je er altijd nog een stukje bij in doen. De schuim was super lekker en stevig en bleef daarom ook lang in het bad liggen.

wat is jou favoriete Lush product?

Laat een reactie achter

Main menu