Lush – The Rough With The Smooth Body scrub

IMG_9881

Mijn tweede Lush aankoop! Zoals jullie weten ben ik een groot Lush fan, de geuren, de kleuren, en het concept vind ik geweldig! Mijn eerste lush review vind je >hier<, daar staat ook verdere informatie over Lush.

Deze keer ging ik voor een body scrub, er was niet veel keuze uit body scrubs dus ben ik voor The rough with the smots gegaan. De scrub voelt als een stevig stuk boter aan met mooie hoeveelheid scrub zout, de geur is tegen zoetheid aan en ruikt een beetje kruidig zoals de naam al zegt. De zoetigheid komt door de vanille en het pittige kantje door de zwarte peper die in de scrub zitten. Er word aangeraden de scrub zo droog mogelijk te houden en over een vochtige/natte huid te wrijven. Ik heb mijn scrub daarom in vier stukken gesneden, zo gebruik ik eerst één stuk en bewaar ik de overige drie stukken in een zakje om ervoor te zorgen dat mijn scrub niet nat word. Ik vind de scrub heel fijn en echt een top product kwam geur en uitstraling voor de herfst en winter.
The rough with the smooth body scrub is te koop bij de Lush winkels en te bestellen bij http://www.Lush.nl de scrub kost €9,95.

Wat is jou favoriete Lush product?

Laat een reactie achter

Main menu