Made in! haarkrijt

IMG_1569_v2

Haarkrijt je kent het vast wel, uitwasbaar krijt waarmee je je haar felle kleuren kan geven. Ik vond dit een perfect product om een made in! van te maken, want word je haar wel fel gekleurd? en misschien nog belangrijker, is het wel uitwasbaar?! Ik heb mijn haarkrijt bestelt op ebay.

s-l500
(foto ebay)

IMG_1571_v2

De krijtjes zagen er inderdaad uit zoals op de foto’s van eBay, helaas was dat voor korte duur… Zodra ik er één open maakte viel het helemaal uit elkaar! Ik heb nog geprobeerd het in elkaar te zetten en te gebruiken maar het zat allemaal zo los dat het gewoon weer uit elkaar viel. Dus heb ik het krijtje eruit gepakt en daarmee mijn haar gekrijt.

s-l500aa
(foto eBay)

IMG_1574_v2

Het plaatje laat zien dat het makkelijk een felle kleur wordt maar dat viel erg tegen, Ik moest goed boenen op mijn haar om een beetje kleur te krijgen. Roze pakte het beste uit, blauw, groen en paars werden hele lichte en grauwe kleuren. Ik vind het een dikke flop, De verpakking werkt niet en de kleur is ook niet duidelijk het enige wat goed was is dat het makkelijk uitwasbaar was. Het eerste product in Made in! was een flop is, ik ben benieuwd of de komende producten in Made in! beter bevallen. Wil je wel goeie haar krijt? dan raad ik het aan om dit bij een winkel als bart smith of kruitvat halen.
Wil je dit product voor $2,29 toch bestellen? klik dan hier.

 

Laat een reactie achter

Main menu