Made In! Kylie Matte Liquid Lip Gloss

1

Als je de Kardashians en Jenners kent (daar kan je haast niet omheen) dan heb je vast en zeker ook wel van Kylie gehoord, en wist je vast ook wel dat Kylie haar eigen Lip Kits verkoopt. De Lip Kit is een set van een matte liquid lipstick samen met een lipliner in dezelfde kleur en kosten $29,00 >klik hier<. Ebay speelt in op deze trend en verkoopt namaak versies van de Kylie Liquid Lip Gloss! Ze lijken sprekend op de echte, alleen zit er geen lip liner bij en merk je het verschil in je portemonnee. Voor deze Made In! Heb ik op Ebay de kleur Posie K gekocht en uitgetest. Want zijn de Ebay versies ook mooi? En wat kan je van de namaak versie verwachten?

2

Ik ben erg verrast over hoe de kwaliteit er op het eerste gezicht uitziet. De lip gloss lijkt sprekend op de echte Kylie Lip kit en ook het kwastje ziet er prima uit. De lip gloss brengt makkelijk aan en de kleur geeft goed af op je lippen, zo goed zelfs dat je het er met een nat doekje niet zomaar af krijgt! Om de lip gloss eraf te krijgen is make-up remover wel een must, ideaal want zo hoef je niet constant je lip gloss bij te werken. Wel voelt de lipgloss plakkerig aan en droogt het je lippen snel uit, een Labello over de lip gloss aanbrengen verhelpt dit probleem.

3

Als je de lip gloss aanbrengt is het nog glimmend (gewoon zoals we gewend zijn van een lipgloss) maar de lip gloss droogt snel op waardoor je een mooi matte effect krijgt. De kleur Posie K vind ik heel mooi, de kleur is niet extreem waardoor je het elke dag kan dragen. Ook over het kwastje ben ik erg tevreden, hij is zacht en makkelijk in gebruik.


>>lees ook: Made In! Peel Off<<

Ik ben positief verrast door de Ebat namaak Kylie Liquid Lip Gloss! Hij kan natuurlijk niet tippen aan de echte kylie lip kits maar met zo’n groot prijs verschil is dat al snel goed gemaakt, en zeker het proberen waard.

Kylie Matte Liqued Lip Gloss van Ebay kost $2,12.

Kies jij voor de officiële Kylie lip kits of ga je voor de Ebay versie? Laat het weten hieronder in de reacties!

Laat een reactie achter

Main menu