Made in! Peel off

4

Peel off! Ik denk dat de meeste mensen daar net zo gefascineerd door zijn als ik dat ben. Dat heerlijke moment dat je zo’n velletje ergens vanaf kan peuteren. Daarom heb ik drie peel off producten voor jullie getest! Alle drie de producten zijn te koop op eBay.com de linkjes staan onder de producten in de tekst. Zullen de producten mijn peel off dromen vervullen? Of stelt het mij diep teleur?


Peel off nail polish
2

De Kasako Docai peel off nail polish moet nagellakken makkelijker maken dan ooit. Lak de plekken op je nagel en/of rondom je nagel waar je geen nagellak op wilt hebben. Laat de peel off polish drogen, lak je nagels, peel off en klaar! Geen geknoei meer met nagellak remover.

6

Helaas vond ik dit product een beetje tegenvallen. Het rook heel erg naar lijm en ik kreeg de indruk dat dat ook het enige was wat in het potje zat. Het peel off moment wat dan ook niet wat ik er van verwacht had, het was vooral peuteren en wrijven inplaats van een velletje die er makkelijk af te trekken was. Het is wel handig voor een nail art waarbij je vingers ook onder de nagellak komen te zitten maar echt top werkt het niet helaas.

De Kasako Docai peel off nail polish 15ml €2,59


Lipgloss tattoo peel off mask
1

Zoals jullie misschien al wel weten is dat ik een hekel heb aan lipgloss of lippenstift wat de hele tijd plakt en overal op aflaat. Deze lipgloss tattoo zorgt ervoor dat de kleur in je lippen trekt waardoor het niet meer aflaat en niet meer plakt. Breng de lipgloss aan op je lippen en laat het geheel drogen. Als de lipgloss is opgedroogd kun je het als een velletje van je lippen aftrekken en klaar!

5

De lipgloss aanbrengen was alleen niet zo makkelijk als gehoopt. Het was erg waterig en en kwam al snel teveel uit het flesje dan ik wou.

5a

Toen de lipgloss, na ongeveer 10 minuten, helenmaal was opgedroogd kon ik het er inderdaad gemakkelijk als een velletje eraf trekken. En er bleef inderdaad een kleur achter op mijn lippen! Niet de donkere kleur die ik verwacht had maar dat mag de pret niet drukken. Ook plakte mijn lippen niet en liet de kleur ook niet gemakkelijk af.

Lipgloss tattoo peel off mask 15 ml €6,19


Peel off acne black mask
3

Je hebt er vast weleens van gehoord, het warme masker die al je acne uit je huid haalt. Ik was er al een tijdje nieuwsgierig naar en hoorde verschillende verhalen erover. Smeer de black maak uit over de plek waar je veel acne hebt zitten, laat het drogen en trek vervolgens de masker met de acne van je huid.

7a

Ik heb het meeste acne op mijn neus dus besloot het masker daar aan te brengen. Het masker rook sterk naar lijm en droogde redelijk snel op. Ik had veel verhalen gelezen van mensen bij wie het masker erg goed vast zat en bijna pijn deed om eraf te trekken, dus ik had me daar op in gesteld. Het masker was super makkelijk om eraf te halen en deed totaal geen pijn, helaas nam het daardoor weinig tot geen acne mee. Tegenvaller dus. Ik denk dat er van de black mask verschillende varianten zijn want deze was totaal niet wat ik me ervan voorgesteld had.

Peel off acne black mask 60 ml €2,99


Wat is jou favoriete peel off product? en welk product wil jij graag in de volgende made in! zien? laat het weten in de reacties hieronder!

Laat een reactie achter

Main menu