Made In! Squishies

Squishies zijn de nieuwe fidget spinners, schattige kneedbare figuurtjes in de vorm van eten of dieren die steeds weer terug in hun eigen vorm veranderen, en ook nog eens een eigen geur bevatten! Dionne (bekend van haar youtube kanaal Onnedi) heeft een aantal squishies laten zien in haar video, dat waren squishies van mostcutest.nl. Ik heb een aantal squishies besteld via Ebay.com. Deze squishies zijn een stuk goedkoper dan die op mostcutest.nl, maar zijn ze daardoor ook van minderen kwaliteit? let’s test! Om op eBay te kunnen bestellen heb je een PayPal account nodig, een PayPal account is gemakkelijk aan te maken klik hier. Ook staan alle producten in dollars, dollars kan je gemakkelijk omrekenen op wisselkoersen.nl.


Katje

Je hebt ze vast wel voorbij zien komen, de telefoon hoesjes meet een spuishie katje erop. Dat katje is ook los te koop! Nu kan je het plakken op wat jij wil of je eigen telefoon hoesje maken! Met 1 seconde lijm blijft het katje overal muur vast op zitten, of liggen.

Het katje voelt heerlijk aan en is van goeie kwaliteit. Zijn bolle buikje draait alle kanten op, en ook zijn gezichtje is enorm flexibel. Het materiaal plakt een beetje waardoor er snel stof en haren aan blijven kleven, met een plakbandje haal je alle rommel er heel makkelijk weer vanaf. Een super schattige squishie en dat voor nog geen €1,-!

Kat $0,99 Ebay.com


Konijntje

Naast het katje zijn er nog veel meer figuurtjes, zoals een wolkje of dit lieve konijntje! Ook het konijntje kan je overal gemakkelijk op plakken.

De kwaliteit en het materiaal van het konijntje is hetzelfde als bij het katje. De oortjes en het ronde staartjes zijn enorm rekbaar en gaan niet snel kappot. Ik vind dit de schattigste squishie ooit!

Konijntje $1,19 Ebay.com


Donut

Hoewel deze donut er verrukkelijk uitziet, eetbaar is hij niet. Kneedbaar daarentegen zeker wel! De donut ruikt heerlijk! Wel is de donut niet wat je verwacht als je de eBay advertentie ziet, de donut heeft een andere kleur, geen spikkels en is een sleutelhanger!

De donut kneed heel fijn, vormt snel weer terug in zijn oorspronkelijke vorm en houdt lekker vast. De kwaliteit is goed en de sleutelhanger blijft goed stevig vast zitten.

Donut $1,59 Ebay.com


Panda

Een super schattig panda bolletje die je aan je sleutelbos, telefoon, tas, ect. kan vast maken. De panda is zowel met als zonder strikje bij het oor verkrijgbaar. De panda is geurloos.

De panda voelt heerlijk aan! Wel word de panda snel vies door zijn witte kleur. De kwaliteit is heel goed, de sleutelhanger blijft goed zitten, en ook de ogen, oren en het mondje blijven van goede kwaliteit.

Panda $0,99 Ebay.com


 Melkpak

Dit lieve melkpak staat toch zeker in mijn top drie! Het melkpak is groot, en ligt daardoor heel erg lekker in de hand. De geur vind ik niet heel fijn, na mijn mening is het een chemische aardbei geur.

De melkpak kneed super lekker! vormt langzaam weer terug in zijn oorspronkelijke vorm en voelt lekker zacht aan. Wel scheurt het bovenste stukje van de squishie snel, en laat de roze kleur een beetje los.

Melkpak $2,99 Ebay.com


Broodje 

Hoe tof is dit broodje! Het broodje is enorm flexibel en als je hem dubbelvouwt kan je iedereen ermee voor de gek houden. Het broodje ruikt lekker naar cake, hmmm.

Het broodje vorm snel weer terug in zijn oorspronkelijke vorm, maar voelt heerlijk zacht en kneedbaar aan. Een leuke originele squishie van goede kwaliteit.

Broodje $1,26 Ebay.com


Macarons

Of het een foutje is of dat dit standaard is weet ik niet, maar ik heb 1 macaron squishie besteld en kreeg deze 2 schattige macarons binnen. De kleur die je krijgt is random. De macarons zien er heel schattig uit en hebben dezelfde grootte als een echte macaron. Ook ruiken de macarons heerlijk.

De witte vulling van de macaron is van een soort plastic gemaakt waardoor de macarons niet heel erg kneedbaar zijn, wel voelen ze macarons heerlijk aan! De macarons zijn sleutelhangers en hebben dan ook een prima maat om als sleutelhanger gebruikt te worden. Wel liet de lijm tussen de macaron en de vulling snel los.

Macaron $0,99 Ebay.com


Watermeloen

De watermeloen staat ook zeker in mijn top 3! De watermeloen is groot en houdt door zijn vorm heel fijn vast. De watermeloen ziet er heerlijk zomers uit en heeft een lichte maar fijne geur. Ook de kwaliteit van de watermeloen vind ik goed.

De watermeloen kneed heel fijn, vormt mooi terug in zijn oorspronkelijke vorm en is lekker zacht. Een ideale squishie!

Watermeloen $1,99 Ebay.com


Hamburger

De hamburger is, behalve het feit dat het een sleutelhanger is, precies wat ik ervan verwachte/hoopte. De hamburger ziet er heel leuk uit, bevat echte zaadjes aan de bovenkant en ruikt lekker.

De hamburger kneed heel lekker, vormt redelijk snel weer terug en is lekker zacht. De kwaliteit vind ik erg goed, de zaadjes zitten goed vast en ook de sleutelhanger zit goed vast aan de burger.

Hamburger $1,08 Ebay.com


Perzik

De perzik is toch echt wel mijn nummer 1 squishie! Hij is groot en zit heerlijk in de hand. De geur is licht maar wel lekker. Ook is de kwaliteit van de perzik heel erg goed.

De perzik kneed het lekkerste van allemaal! Vormt mooi terug naar zijn oorspronkelijke vorm en voelt heerlijk aan! De kleuren van de perzik blijven heel lang goed en ook scheurt de squishie niet snel kappot. Hoewel de perzik de ”duurste” squishie is, is de perzik ook de beste squishie.

Perzik $3,00 Ebay.com


>>Lees ook: Made In! Kylie Matte Liquid Lipgloss<<

Ik vind de squishies een hele leuke rage! Je kan er al je stress in kwijt en ze voelen stuk voor stuk heel fijn aan. En zeg nou zelf, ze zien er toch ook te leuk uit?!

Laat hieronder in de reacties jouw suggesties weten voor een volgende Made in!

 

Laat een reactie achter

Main menu