Make-up trend lente/zomer 2015

fall favorieten 6
(bron)

De make-up trend dit voorjaar vind ik fantastische! Je hoeft niet veel tijd aan je ogen te besteden en je lippen lekker de aandacht laten trekken. De felste lippenstift kleurtjes liggen in de winkels dus voor iedereen een kleurtje die bij haar past.

Ogen


Eyes of a Young Woman                                                              (bron)

Voor de ogen kun je dit voorjaar lekker rustig aan doen, een rustige kleur oogschaduw, eyeliner en mascara is al voldoende. Ook hoef je dit jaar alleen de bovenkant van je oog te doen, het is geen probleem je onderwimpers te negeren. Je wenkbrauwen epileren en kammen en klaar is kees.

Huid


iStock_000015968817Large-1-640x290                                                              (bron)

Ook de huid houden we rustig, foundation en een poederlaagje is helemaal goed dit voorjaar! maar de blush en het shapen doen we niet of minimaal dit voorjaar. We willen in combinatie met onze lippen geen clown worden natuurlijk.

Lippen


123-vr-lippenstift-rood-170_08                                                              (bron)

De lippen staan in het middelpunt dit voorjaar! Hoe feller hoe beter. In combinatie met je rustige ogen vallen je lippen mooi op. Niet meer alleen voor feestjes maar ook voor een strandwandeling of middagje shoppen mogen je lippen de show stelen.

Ik vind het een geweldige trend dit voorjaar! Ik ben geen held in smokey eyes dus ben blij dat ik daar niet mee hoef te klunsen dit voorjaar en binnen no time klaar ben met mijn make-up.

Wat vind jij van de make-up trend dit voorjaar?

Laat een reactie achter

Main menu