Mijn body shop favorites

b

Als ik ergens fan van ben is het the body shop wel! ik vind de producten heerlijk en van goeie kwaliteit, daarom laat ik mijn twee favoriete body shop geuren aan jullie zien met een kleine beschrijving.

Ik ben helemaal gek op de geur Frosted plum (paarse scrub links), helaas is die niet meer verkrijgbaar maar als hij ooit weer terug komt vind ik dit een absolute aanrader! De geur vind ik fantastische en de scrub maakt je huid heerlijk zacht, duimen dat hij nog terug komt dus! De aardbei geur (body puree rechts) van the body shop is mijn all time favorite! Ik ben dol op zoete geuren en dat is de aardbei absoluut. Vooral de body butters en de body puree vind ik heerlijk ik deze geur, je huid word er lekker zacht van en het droogt je huid niet uit maar het word er ook niet te vet van! ideaal voor zowel de winter als de zomer.  Klik hier om naar de site van the body shop te gaan.

Laat een reactie achter

Main menu