Modetrends Voorjaar 2017

De winter komt aan zijn einde, en de lente kriebels beginnen alweer te komen. Ook de winkels beginnen hun collectie om te toveren voor het voorjaar. Dus is het tijd om te kijken naar de lente en zomer trends voor dit jaar! 


Strepen


(bron)

Afgelopen najaar zagen we het al veel voorbij komen, streepjes shirtjes. Ook dit voorjaar zijn streepjes helemaal in. In het najaar zag je vooral horizontale strepen, maar dit voorjaar mogen de strepen ook vertical lopen!


Het wilde westen


(bron)

Fringes, suède en studs dat ga je dit voorjaar veel zien. Waar we afgelopen najaar al veel leren jacks zagen, hanger er dit voorjaar veel fringes en studs aan! En voor de echte cowgirls, ook cowboy hoeden en laarzen mogen gewoon gedragen worden. hi-haa!


Sportief


(bron)

Als je aan sportkleding denkt, denk je aan de sportschool, aan conditie en aan groene shakes. Daar komt dit voorjaar verandering in! Trek je sportie outfit aan als je naar de supermarkt gaat. Of als je een middagje gaat shoppen. De sportieve outfit word dit voorjaar een casual outfit. Zie je jezelf niet met je yogalegging en sportbeha de straat op gaan? Combineer dan je favoriete items met je dagelijkse garderobe!


Mouwen


(bron)

ruffles, we zagen het afgelopen najaar al veel op truien, jasjes, blousjes, rokken en zelfs broeken. En we zijn er nog lang niet klaar mee. Mouwen mogen dit jaar shinen met allemaal mooie ruffles! Niet alleen ruffles, ook oversized mouwen, cape mouwen en geschulpte mouwen worden de voorjaarstrend van 2017.


trenchcoat

Het is geen nieuwe trend maar zeker wel een klassieke trend, de trenchcoat. We zien hem ieder seizoen weer terug komen en zeg nou zelf, het blijft toch een prachtige jas? . Dus ook dit voorjaar kan je de trenchcoat weer in allerlei kleuren, lengtes en modellen in allemaal fashion winkels vinden.


Korte topjes


(bron)

Vorig jaar zomer zag je al veel crop tops en buiktruitjes. Ook dit voorjaar ga je weer veel blote buiken zien. De korte topjes lijken op een aangeklede bh of korset en mag zichtbaar gedragen worden. Je kan je topje (bustier) dragen met een rok of broek. Wil je wel in een korte top lopen maar niet je buik showen? trek een high waisted broek eronder aan! Zo heb je niet je hele buik bloot maar is er toch een klein stukje huid zichtbaar.


Diepe V-hals


(bron)

Diepe v-halsen tot aan je navel, je moet het durven. Vind je dat toch wat te gewaagt? Geen paniek, ook de gewone v-hals is een trend dit voorjaar! Croptops met een v-hals, bustiers met een v-half, t-shirts met een v-hals, noem maar op. Met de v-hals dit jij sowieso goed.


Camouflage

(bron)

De camouflage print is een opvallende trend dit voorjaar, misschien heb je het al in de winkels zien hangen. Topjes, broeken, schoenen en accessoires. Als er een camouflage print op zit ben je absoluut trendy. De camouflage print is makkelijk te combineren en het is girly en stoer tegelijk.


Kleuren schemaWe hebben net gezien dat veel trends van afgelopen najaar, dit voorjaar ook weer een trend worden. Zo ook met de mode kleuren! De kleuren zijn wat lichter en feller voor het voorjaar, maar veel tinten nemen we gewoon mee. Wat opvalt is dat de kleuren je meteen een lente gevoel geven. Daar worden wij vrolijk van!


>>Lees ook: modetrends herfst winter 2016/2017<<

Wat vind jij van de modetrends voor dit voorjaar? En wat is jou favoriet?

Laat een reactie achter

Main menu