Morgan Taylor – nagellak

rijtjef

Morgan Taylor is een Amerikaans merk dat is uitgebracht door twee mannelijke nagelstylisten, Morgan en Taylor zijn de namen van hun twee dochters. De filosofie van het bedrijf is producten maken die kunnen voldoen aan de hoogste eisen van de manicure/pedicure. In april 2013 is het uitgekomen in Amerika en sinds kort is het ook te bestellen in Nederland! Het merk is nog niet heel erg bekend in Nederland, ik heb het merk gevonden via Facebook (klik hier) en werd wel nieuwsgierig naar dit merk.

Ik heb hier de Cinderella collectie voor jullie getest en ik kan je zeggen: ik ben erg positief over dit merk!

If the slipper fits

3_3

Ik ben erg fan van dit kleurtje. Ik heb vaak het probleem met glitter nagellak dat ik veel laagjes op moet doen om wat glitters op mijn nagels te krijgen, bij dit lakje had ik dat probleem absoluut niet! de glitters waren fantastisch en blijven goed op je nagels zitten.

Best ball gown ever

4_4

Wauw, ik vind dit kleurtje zo gaaf! Er zitten lichte glitters in en in het licht is de nagellak metallic, ik vind dit een gaaf kleurtje die je niet overal ziet.

Party on the palace

6_6

Dit is misschien wel 1 van mijn favo kleurtjes. Het is op de foto niet goed te zien maar er zitten lichte glitters in en ook deze is een beetje metallic in het licht, het lakje is mint groen en daar ben ik dol op!

My carriage awaits

2_2

Dit lakje is een beetje oranje/zalm roze met een roze glans erdoor. Ik ben zelf geen groot fan van oranje/roze maar dit lakje zal ik wel dragen, het is een rustige kleur en leuk voor in de zomer.

Ella of a girl

5_5

Ik vind dit een super leuk kleurtje, Baby roze en super leuk te combineren met zowel kleren met print als basic kleding. Ik ga dit kleurtje zeker vaak dragen!

Watch your step, sister!

1_2

Ik ben totaal geen fan van vel roze nagellak, maar deze is zo vel roze dat ik hem opeens super tof vind! Het lakje dekt erg goed en is super vrolijk voor in de zomer.

De lakjes zijn van hoge kwaliteit, de nagellak droogt snel en blijft lang zitten. Het kwastje vind ik fijn werken en ook het handvaatje van het kwastje vind in fijn in de hand liggen.
Deze lakjes kosten € 12,95 per stuk en zijn te bestellen bij http://www.morgantaylornagellak.nl de verzendkosten zijn geheel gratis en de levering is erg snel!

Wat vind jij van Morgan Taylor nagellak?

 

Laat een reactie achter

Main menu