Neutrogena Handcrème

1

Ik gebruik over het algemeen niet vaak handcrème, ik vergeet het snel want het zit nog niet in mijn ritme. Deze handcrème kreeg ik van iemand en wauw! het maakt je handen zo zacht en ik had meteen geen droog gevoel meer aan mijn handen.

Ik ben erg te spreken over deze crème! De rode is ongeparfumeerd en de blauwe geparfumeerd, dat is het enige verschil tussen de twee handcrème’s. Ik kende dit merk nog niet toen ik het kreeg en ben eens gaan zoeken aangezien de tekst op het tubetje ook niet in het Nederlands is (op achterkant staat wel stukje Nederlands) en ik kwam tot de veronderstelling dat ze gewoon bij Nederlandse drogisten te koop zijn! De kruitvat heeft ze ook in de schappen liggen en als ik ergens vaak kom is het wel bij Kruitvat, dus ik was verbaast dat ik deze crème nog nooit had gezien.
jaa

De crème zorgt voor een onmiddellijke en langdurige verzachting voor zelfs de meest droge handen! het helpt zowel in de winter als in de zomer en je hoeft maar een kleine hoeveelheid te gebruiken. Ik voel inderdaad meteen dat mijn handen zachter worden, het voelt alsof er een soort bescherm laagje over mijn handen ligt. Ik raad dit iedereen aan!

Klik hier voor de rode handcrème en Klik hier voor de blauwe handcrème.
De crèmes koste € 5,99 per stuk en kunnen erg lang mee, ze zijn zowel in de winkel als via te webshop te koop.

Wat vind jij van deze handcrème? en kende jij dit merk al?

 

Laat een reactie achter

Main menu