NYC City Proof Twistable Intense Lip Color


nycilc-1_zpsf0df747c (bron)

De NYC City Proof Twistable Intense Lip Color is een soort wasco achtige potloot die je lippen een geweldige kleur geeft! Aan de onderkant kun je (net als bij lippenstift) de punt omhoog draaien, waardoor de Chubby sticks (zo worden ze genoemd) erg lang mee gaan. Door de vorm van de Chubby stick brengt het fijn en gemakkelijk aan en het lijkt ook nog eens erg mooi.

IMG_6432
Er zijn in totaal 12 kleuren te krijgen bekijk ze hier! Ik heb de south ferry berry, een vel rode klassieke kleur. Ik had altijd lip stain van NYC en baalde dat ik ze nergens meer kon vinden, want zoals ik in een eerder artikel ook al schreef hou ik niet van plakkerige lippen. Nu probeerde ik deze Chubby stick en na een tijdje ”droogde het op” en plakte mijn lippen niet meer. Dus ik was weer helemaal gelukkig! De kleuren zijn lekker vel en blijven lang zitten, dus je hoeft niet na elk glaasje drinken je lippen weer opnieuw te stiften. Ik ben zeker van plan een andere kleur erbij te halen maar wou eerst even kijken of het mij beviel (en dat deed het zeker!)

Ik ben erg tevreden over de NYC City Proof Twistable Intense Lip Color en raad dit zeker aan! Ze zijn te koop bij bijvoorbeeld Kruitvat of Trekpleister.

Wat vind jij van de NYC City Proof Twistable Intense Lip Color?

Laat een reactie achter

Main menu