oogschaduwbasis Etos

FullSizeRender

Oogschaduwbasis is een soort crème dat je aanbrengt op je oogleden waardoor je make-up beter blijft zitten. Ik heb een beetje hangende oogleden waardoor mijn oogschaduw snel lelijk word en ik mascaravlekken op mijn oogleden krijg, dat wil natuurlijk niemand! Ook voor mensen met lange wimpers of vettige oogleden is het ideaal. Je doet een heel klein beetje oogschaduwbasis op je oogleden en verspreid dit met een kwastje of met je vingers, ook kun je wat oogschaduw onder je ogen doen voor als je bijvoorbeeld mascara op je onderste wimpers hebt. Oogschaduwbasis heb je in allerlei soorten en merken, ik heb de oogschaduwbasis van Etos eigenmerk gekocht en die bevalt me erg goed!
Mijn make-up blijft beter zitten en de crème heeft een neutrale kleur en heeft niet zoals bij bijvoorbeeld essence een foundationachtige kleur.

de oogschaduwbasis kost € 3,55 en is te koop bij elke Etos.

Gebruik jij al oogschaduwbasis? Ik zou niet meer zonder willen!

Laat een reactie achter

Main menu