Oogschaduw van Essence

FullSizeRender 3

Essence heeft een nieuwe oogschaduw lijn! Er zitten allerlei kleuren tussen, zowel zomerse lichte als donkere kleuren. In deze lijn zit zoveel variatie dus voor ieder wat wils. zelf vind ik de lichtere kleuren het mooist en heb daarom voor Pipa mint en Tiffunny gekozen.
Ik vind ze heel erg mooi en de glitter is goed zichtbaar, helaas vind ik wel dat je weinig verschil ziet tussen de 2 kleuren als je het opgedaan hebt. Ik ben groot fan van essence, ik vind de kwaliteit vaak best goed en de producten goed betaalbaar. Ook vind ik de seizoenscollecties van essence altijd erg leuk!b
hieronder heb ik nog een paar mono oogschaduw kleuren die ik heel mooi vind.


Schermafbeelding 2015-03-24 om 13.15.37

In sommige kleuren zitten glitters, ik hou daar wel van helemaal als het zonnetje lekker schijnt. De gehele collectie vind je hier!
Ze kosten € 1,69 en zijn verkrijgbaar bij de kruitvat.

Welke kleur vind jij het mooist?

 

Laat een reactie achter

Main menu