Osis+ Session Label

2

Zeg je Osis+ dan zeg je volume! Osis+ kijkt naar de kapsels op de catwalks die nu een trend zijn en ontwikkelen producten zodat ook jij een glamoureus catwalk look kan creëren. Osis+ Session Label heeft twee nieuwe producten de Salt pray en de Dust it flex powder, die beide een geweldig effect geven aan je haar. De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij kapsalons die partner zijn van Schwarzkopf professional.


Salt Spray4

De Salt spray is perfect voor als je last minute je haar wilt doen. Spray de Salt spray over droog haar, kneed je haar een beetje door en je bent ready to shine! De Salt spray geeft je haar het effect alsof je in zee hebt gezwommen en je haar voelt meteen voller aan. Het geeft je haar een prachtige trendy warrige en robuuste uitstraling. De geur van dit product is heerlijk en geeft je meteen het idee alsof je bij de kapper bent geweest.

Osis+ Session Label Salt Spray, 200 ml, €16,95


Dust It Flex3

Wil je volume? Dan ben je bij de Dust it flex powder aan het juiste adres! Met bestanddelen van lavasteen en silica, geeft deze formule je haar een flexibel volume. Strooi wat poeder op je haarwortels, masseer de poeder in met je vingertoppen en tadaa! Je haar heeft een prachtige volume boost. Ik vind dit een heel fijn product, geen geknoei meer met mouse en haarlak maar alleen de Dust it powder. Het product heeft een mat effect en geeft je haar geen vette uitstraling.

Osis+ Session Label Dust It Flex, 10 gr, €16,95


Ik ben dol op deze twee producten! De Dust it flex vind ik ideaal voor als mijn haar slap en sloom hangt en even een volume boost nodig heeft. De Salt spray vind ik een geweldig product voor de zomerdagen om even dat nonchalante beach effect te geven aan mijn haar. Ik vind de producten absolute aanraders! Let wel op de producten zijn exclusief verkrijgbaar bij kapsalons die partner zijn van Schwarzkopf professional.

– Gesponsord artikel –

Laat een reactie achter

Main menu