Primark Accessoires Shoplog

1

Eyelikebeauty’s eerste shoplog! En hoe kunnen we dat beter beginnen dan met een Primark shoplog. Zoals de meeste van jullie misschien wel weten is er sinds 17 mei een nieuwe Primark geopend in Groningen! Ik woon daar redelijk bij in de buurt, dus kon het niet laten om als Primark fan zo snel mogelijk naar de Primark te gaan.


Dames Tas

2

Hoe leuk is deze tas met franjes! Ik ben dol op de ”indianen style” en was al een tijdje opzoek naar een zwarte ruime tas met franjes. Ik heb het liefste zwarte tassen. Zwart past bijna bij alle outfits, dus hoef ik dan niet elke keer van tas te verwisselen en de gehele inhoud te verwisselen (geloof me dat kan nog een beste klus zijn.)

2b

De tas is heel ruim van binnen en heeft een nette casual uiterlijk. Hoewel ik bang was dat de hengsels van deze tas snel stuk zouden gaan (omdat ze zo dun aanvoelen) valt dat me eigenlijk heel erg mee! Ik gebruik hem nu al een maand en prop hem soms ook echt vol met zware spullen, maar de tas is nog helemaal in tact!

Dames Tas €16.00


New York 02 Eau De Parfum

3

 

Van geurtjes kan ik geen genoeg hebben! Een geurtje moet natuurlijk lekker ruiken maar een mooie fles is ook heel fijn. De New York 02 heeft een fijne kruidige geur en bevat noten van gardenia, bergamot, witte lelie, hout en muskus.

3ageur

Het flesje vind ik er heel mooi uitzien! De parfum blijft niet heel erg lang hangen maar kost ook maar €7.00, wat heel goedkoop is voor een parfum. De geur van parfum is heel persoonlijk, ik ben gek op dit geurtje en draag hem dan ook regelmatig.

New York 02 Eau De Parfum 75ml €7.00


Polka Eau De Toilette

4

Ik ben verlieft op dit mooie dunne flesje! Ik vind hem er niet alleen heel lief uitzien, hij is door het formaat ook ideaal om in je tas mee te nemen. De geur heeft wel wat weg van Lady Million, Lady Million is een dure en luxe parfum.

4b

Polka Eau De Toilette spray je niet op je lichaam maar je kan het gewoon over je polsen en hals rollen. Dat je alleen maar hoeft te rollen vind ik een groot pluspunt voor als je de parfum meeneemt naar bijvoorbeeld school of kantoor! Zo kan je het gemakkelijk aanbrengen zonder dat andere mensen om je heen onder je parfum komen te zitten. De geur blijft niet lang hangen maar door het formaat en het rol systeem kan je de hele dag bij ”smeren”.

Polka Eau De Toilette €2.00


Armband

5

Zoals ik bij de tas al zei ben ik dol op de ”indianen style” en daar horen ook veertjes/blaadjes bij. Ook rosé goud vind ik ontzettend mooi! Dus de keuze voor dit armbandje was dan ook snel gemaakt. Hij is ontzettend leuk te dragen bij een zomerse casual outfit voor een Ibiza style touch.

5bb

Wat ik leuk aan dit armbandje vind is dat je hem op twee manieren kan dragen. Je kan de veertjes/blaadjes naar beneden dragen (richting je elleboog) maar je kan hem ook omdraaien zodat de veertjes/blaadjes over je hand vallen.

Armband €4.00


Haar Borstel

6

Deze haarborstel kon ik niet laten hangen. Ik ben gek op de rosé gouden kleur, dus een rosé gouden haarborstel mag dan natuurlijk niet missen! Het is niet alleen een gebruiksmiddel maar het staat ook nog eens erg leuk in je kamer of badkamer. De haarborstel hoort bij het cosmetica merk PS… van Primark.

IMG_6084

De borstel heeft een groot formaat wat ik erg fijn vind. Ook het handvat van de borstel houdt fijn en stevig vast. Ik heb best dik haar en dus ook vaak klitten en was daardoor een beetje bang dat de borstel snel stuk zou gaan, maar dat valt 100% mee! De borstel kan heel veel hebben en werkt heel fijn.

Haar Borstel +/- €2.00 (Ik weet niet meer wat de borstel precies gekost heeft.)


Wat vond jij van Eyelikebeauty’s eerste shoplog?

Laat een reactie achter

Main menu