Primark PS… Body Art

2

Je kent het vast wel: flash tattoos, hippe plakplaatjes in goud, zilver en zwart. Maar hoe leuk is het als je je eigen glitter tattoo kan creëren! Primark heeft nu PS… Body art te koop, een diy pakketje voor glitter tattoos. Ik kon het niet laten om dit leuke pakketje van slechts €4 mee te nemen en voor jullie testen.

3

In het pakketje zit een sjabloon met 3 verschillende vormen, twee pijlen en een soort armbandje. Ook zit er een tube huidlijm in, in de vorm van een lipgloss, en 3 potjes met glitters in de kleuren goud, zilver en zwart. De producten zien er erg volijk en kwalitatief goed uit.

4

Op de gebruiksaanwijzing staat dat je de sjabloon op de huis moet neerleggen, ik heb ervoor gekozen om het sjabloon met plakband vast te maken zodat hij beter op zijn plek blijft. Ik heb gekozen voor een pijl aan de binnenkant van mijn pols.

5

Nu is het tijd om de huidlijm aan te brengen. Het kwastje werkt heel fijn en de lijm brengt gemakkelijk aan. Wel had de sjabloon de neiging om van de huid af te gaan, dus ik raad je aan om het sjabloon goed op de huid aan te duwen bij het aanbrengen van de huidlijm.

6

Vervolgens kies je de kleur glitters en sprenkel je het over het sjabloon heen. Dit geeft wel een beetje een rommeltje maar is na mijn idee de beste manier. Ook hierbij moet je af en toe het sjabloon even aan duwen, zodat de glitters er niet allemaal onder komen.

7

Volgens de beschrijving moet je tattoo nu klaar zijn, bij mij was de tattoo niet heel netjes dus heb ik met een watten staafje en wat water de randjes bij gewerkt. Ook merkte ik dat de glitters eraf bleven vallen dus heb ik nog wat haarlak eroverheen gespoten in de hoop dat het dan beter blijft zitten.

8

Ik was erg enthousiast toen ik de PS… Body art zag, helaas was ik na het gebruik ervan toch minder enthousiast. Het geeft een enorme rommel en de tattoo was er na 1 middag al volledig af. Wel vond ik het leuk om te doen en voor een feestje een absolute eyecatcher! Ook is dit product super leuk om samen met een vriendin te doen of cadeau te geven. Echt teleurgesteld ben ik dus niet maar een echte aanrader kan ik het ook niet noemen.

De PS… Body art kost €4,- en is te koop bij Primark.


Wat vind jij van de PS… Body art?

>>lees ook: Primark Accessoires Shoplog<<

Laat een reactie achter

Main menu