PS… Contour & Highlighter

1

Als ik bij de Primark ben, kan ik het niet laten een leuk product mee te nemen om te reviewen voor jullie. Deze keer heb ik voor de PS… Contour set en de PS… Strobe Crayons set gekozen. Beide setjes bevatten drie potloden en een puntenslijper, de setjes kosten €3,50 per stuk. 


Strobe Crayons Highlighter

2

De Strobe Crayons Highlighter bevat (zoals op de foto te zien is) drie prachtige potloden en een puntenslijper, aan de achterkant van de verpakking staat een voorbeeld van waar je de highlighters kan aanbrengen. De meeste highlighters zijn in poedervorm inplaats van potloden, ik was daarom ook heel benieuwd of potloden ook zouden werken.

5

Ik had verwacht dat er weinig kleur van de potloden af zou komen maar dat viel reuze mee! De kleuren zijn duidelijk zichtbaar en glansen heel erg mooi. De highlighters bevatten veel glitters, ik zou ze daarom gebruiken voor een shiny partylook.

De PS… Highlighter set is te koop bij Primark en kost €3,50


Contour

3

Net als bij de Highlighters bevat ook het contour setje drie potloden, een puntenslijper en een voorbeeld plaatje op de verpakking. Een handig alles in 1 setje die ook nog eens makkelijk mee te nemen is. Het enige wat ik op de verpakkingen mis is een kleine uitleg of tekst over het product.

4

Ook bij de contour potloden was de kleur heel gemakkelijk aan te brengen. De kleuren zijn wel aan de donkere kant en ook te donker voor mijn huid. Maar heb jij een donkere huidskleur, dan zijn dit absoluut goede contour potloden.

De PS… contour set is te koop bij Primark en kost €3,50


>>lees ook: Primark PS… Body Art<<

Ik ben enthousiast over de twee setjes van PS…, ze geven veel kleur af en zijn makkelijk aan te brengen. Ook vind ik de verpakkingen en de producten er ontzettend leuk uitzien en (wat ook niet onbelangrijk is) er zit een betaalbaar prijsje aan.

Laat een reactie achter

Main menu