Remington Pearl Pro Curl Krultang

2

Ik was al een tijdje opzoek naar een goeie krultang voor losse Victoria Secret krullen, en eindelijk heb ik de perfecte krultang gevonden! Ik zag dat veel beauty youtubers de Remington Pearl Pro Curl gebruikten en er erg positief over waren, dus besloot ik die krultang ook te bestellen en te testen.

 

3

De Remington Pearl Pro Curl kwam in een doos met een hitte bestendig handschoentje en een mooi tasje, waar de krultang in bewaard kan worden of veilig in vervoerd kan worden! Zoals je misschien al ziet is het geen krultang met een klep waar je een pluk haar tussen doet. Het is alleen een tang die heet word met aan het uiteinde een stukje die koud blijft. Omdat er geen klep op zit heb je het handschoentje, zodat je je pluk haar vast kan houden zonder je vingers te branden. Ideaal als je het mij vraagt.

1

De Pearl Pro Curl heeft drie kopjes: een aan- en uitknop, en twee knoppen om de temperatuur hoger of lager te zetten. De tang kan 130 tot 210 graden bereiken. Op het schermpje kun je zien op welke tempratuur je de tang zet en wanneer de tang opgewarmd is.  Als je je temperatuur gekozen hebt kan je de aan- en uitknop inhouden, dan komt er een klein slotje op het scherm te staan, zo kan je niet onder het krullen de temperatuur per ongeluk veranderen. Hoe handig is dat! De tang is heel snel warm, wat ik een enorm plus punt vind.

4

 

Ik ben heel erg te spreken over de Remington Pearl Pro Curl! Hij werkt heel fijn, en de krullen worden precies wat ik hoopte dat ze zouden worden, mooie losse Victoria Secret krullen in een (letterlijke) handomdraai! Een echte aanrader dus.

Ik heb de Remington Pearl Pro Curl Krultang besteld bij Fonq.nl voor €39,90


>>Lees ook: Osis+ Session Label<<

Tip: Gebruik altijd heat protect pray bij het krullen of stijlen van je haar.

Laat een reactie achter

Main menu