Rituals Of Dao

1

Rituals is in 2000 bedacht door Raymond Kloosterman. Raymond Kloosterman gelooft dat we onze alledaagse routines met een beetje speciale aandacht kunnen transformeren in bijzondere momenten. Die overtuiging dat je met weinig moeite wat extra geluk kunt creëren wilde hij vertalen in een luxe Home en Body Cosmetica merk. Daaruit ontstond Rituals, een uitgebreide en unieke collectie luxe producten die varieert van lichaams- en gezichtsverzorging, kleding en geurkaarsen tot parfum, make-up en thee. Ik heb twee mini’s van de Rituals Of Dao collectie (voormalig Mei Dao) getest en ik kan zeggen dat ik een nieuwe liefde heb gevonden. Deze twee producten zijn verkrijgbaar in een gift set en los te koop in de grote variant.


Be kind to your skin body cream
2a

Deze body cream vind ik geweldig, de geur van deze collectie combineert de zachte geur van Witte Lotus en Yi Yi Ren. De geur blijft erg lang hangen en doet mij denken aan handzeep waardoor het je een heerlijk schoon en fris gevoel geeft. De body cream trekt snel in de huid waardoor je geen plakkerig gevoel ervan overhoudt en maakt je huis heerlijk zacht.

Gift set 50ml €19,50
Los 200ml €15,50


Mindful body scrub
2b

Deze fijne scrub heeft dezelfde heerlijke geur als de Body cream van Ritualen Of Dao. Rituals belooft dat de combinatie van rijke crèmebasis en ultrafijne organische Bamboe deeltjes op een milde, intensieve manier de dode huidcellen verwijdert. En dat doet de scrub zeker! De scrub heeft een fijne substantie en je huid voelt na het scrubben heerlijk zacht aan. Omdat de geur het zelfde is als de body cream is het heel fijn om na het scrubben je huid te verzorgen met de body cream van Rituals Of Dao.

Gift set 50ml €19,50
Los 200ml €19,50


Ik ben erg enthousiast over de Rituals producten! Ze kosten wel wat meer dan de gemiddelde   verzorgingsproducten maar zijn kwalitatief ook wel merkbaar beter. Ook heb je maar een kleine hoeveelheid per keer nodig, dus de producten gaan ook relatief lang mee.

Welke Rituals collectie wil jij dat ik ga reviewen? Laat het weten in de reacties en wie weet komt ook daar binnenkort een review van!

Laat een reactie achter

Main menu