Gliss Kur – Control & anti-frizz

IMG_2481

Gliss kur heeft een nieuwe lijn! Control & anti-frizz. Deze producten gaan voor soepel vallend haar en wil pluizig haar voorkomen. In de producten zitten lotusextracten die micro-scheurtjes herstellen waardoor je ruwe haar langdurig gladder blijft! En naast dat zien de producten er ook nog fantastisch uit!


Shampoo

FullSizeRender-4

De verpakking van de shampoo van Gliss kur control & anti-frizz vind ik heel mooi maar ook over de shampoo zelf ben ik erg positief over! De shampoo geeft veel schuim en je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig voor lang haar, ideaal ook voor de portemonnee. De geur vind ik heerlijk, ik kreeg bijna het gevoel dat ik bij de kapper was.


Conditioner

FullSizeRender-2

Ook de conditioner vind ik heerlijk, helemaal in combinatie met de shampoo van Gliss kur. Het maakt je haar heerlijk zacht en klit vrij! De conditioner is wat dikker dan de shampoo en werkt ideaal bij het aanbrengen op het haar. De geur is hetzelfde als de Gliss kur control & anti-frizz shampoo.


Wonder serum 

FullSizeRender-3

Ik gebruik meestal geen serums naar het douchen, het maakt mijn haar vaak wat te vettig of te glanzend. Maar het wonder serum van Gliss kur vind ik een absolute aanrader! het geeft geen vettige gloed aan je haar maar maakt je haar heerlijk zacht en geeft net even dat beetje meer naar het douchen wat je haar nodig heeft. een paar pompjes in handdoek nat haar masseren en goed föhnen is al voldoende voor mooier vallend haar. Door het kleine flesje lijkt het erg weinig maar je heb per keer maar een hele kleine hoeveelheid nodig waardoor je dus best lang kan doen met dit flesje.


Straightening spray

FullSizeRender

Ook de straightening spray moet je in handdoek nat haar sprayen en vervolgens goed uit föhnen, dit kan gewoon in combinatie met het wonder serum gebruikt worden. Ik vind dit makkelijker aanbrengen dan de wonder serum maar het doet iets minder met mijn haar dan dat het wonder serum doet. Wel vind ik de verpakking weer heel erg mooi en de geur weer heerlijk ruiken!


Ik ben erg enthousiast over de control & anti-frizz producten en raad ze je zeker aan! Ik merk wel degelijk verschil aan mijn haar nu ik de Gliss kur control & anti-frizz producten gebruik, mijn haar gaat makkelijker in model en is daadwerkelijk soepeler dan voorheen.

De Gliss kur control & anti-frizz is te koop bij drogisterijen zoals Kruitvat.
(advies prijs: )
Gliss kur control & anti-frizz Shampoo €5,29
Gliss kur control & anti-frizz Conditioner €5,29
Gliss kur control & anti-frizz Wonder serum €8,99
Gliss kur control & anti-frizz straightening spray €10,29 

– Gesponsord artikel –

Laat een reactie achter

Main menu