Shizzie – low budget sieraden

goed

Ik ben net als de meeste meiden dol op sieraden! Ik kwam via via bij shizzie.nl uit, een sieraden webshop met low budget producten. Ik werd meteen enthousiast van de gave sieraden en wil graag mijn eerst bestelling bij Shizzie met jullie delen! De meeste sieraden zijn onder de €5,- en de verzendkosten zijn ook maar €1,45!

IMG_1341

Hoe lief zijn deze vleugel oorbelletjes! Vroeger hielt ik niet van oorknopjes en wou ik alleen maar grote en lange oorbellen in maar de laatste tijd ben ik juist overgestapt naar knopjes. Ik vind de vleugel oorbellen heel leuk en ze zijn best stevig waardoor ze ook niet zo snel stuk gaan.
De vleugel oorbellen kosten maar €0,95! klik hier.

IMG_1345

Ik vind sieraden die heel simpel zijn super mooi, en minimalistisch is ook helemaal hip! Helaas zijn deze staaf oorbellen niet zo minimalistiche als de site vertelt, ze zijn 2 centimeter lang en ik zou ze daarom niet snel dragen. jammer, maar voor €1,75  kan ik me er niet druk om maken. klik hier.

IMG_1343

Ik ben groot fan van marmer, en hoe leuk is deze natuursteen ketting dan! Hij is subtiel en bij veel outfits te combineren, de steen zit goed vast en zit er heel mooi uit. Ik heb er wel een andere ketting aangehangen want de ketting die erbij zat vond ik persoonlijk iets te kort.
De natuursteen ketting kost €2,95 en is een absolute aanrader als je het mij vraagt. klik hier.

IMG_1342

Deze oorbelletjes kreeg ik als cadeautje erbij! super lief! De sieraden zijn low budget de verzendkosten zijn laag en de sieraden zijn super hip, ook zaten alle sieraden in een hele leuke verpakking alleen hou ik die als verassing voor als jij zelf nog wat gaat bestellen. Ik vind Shizzie een hele leuke site, je moet er wel rekening mee houden dat niet alles wat je bestel super goeie kwaliteit is want dat is haast onmogelijk voor zulke prijzen.

 

Wat vind jij van mijn Shizzie aankopen? en heb jij al wat besteld?

Laat een reactie achter

Main menu