Syoss SalonPlex

Syoss heeft een nieuwe lijn uitgebracht, Salonplex! Syoss Salonplex is de eerste haarverzorging voor overbelast haar door föhnen, kleuren of stylen. En belooft beschadigd haar er weer als herboren uit te laten zien. De Salonplex technologie werkt in 3 stappen: Shampoo, conditioner en leave-in cream. 


Shampoo

De Syoss Salonplex shampoo zit in een grote zwarte fles met holografische tekst en bevat 500ml. De shampoo belooft elke dag miljoenen gebroken haarbruggen te herstellen, en bij regelmatig gebruik verzegelt en beschermt de shampoo de haarvezel. Ik vind de shampoo heel erg fijn! De geur is alsof je in de kappersstoel zit, heerlijk! Het is een grote fles dus je kan er heel lang mee doen.

Syoss Salonplex Shampoo €5,49


Conditioner

De Syoss Salonplex conditioner zit in een witte fles met ook holografische tekst erop, ook de conditioner bevat 500ml. De conditioner belooft (net als bij de shampoo) elke dag miljoenen gebroken haarbruggen te herstellen, en bij regelmatig gebruik verzegelt en beschermt de shampoo de haarvezel. Maar ook belooft de conditioner je dat het haar 3x beter doorkambaar is, en daar ben ik het volledig mee eens! Mijn haar werd er heel glad en zacht van en voelde ook gezonder aan. De conditioner ruikt gelukkig net zo lekker als de shampoo. De shampoo en conditioner raad ik iedereen aan! Helemaal als je vaak met een föhn of krul/stijl-tang in de weer bent.

Syoss Salonplex Conditioner €5,49


Leave-in cream

Syoss Salonplex leave-in cream zit in een zwart wit pomp flesje en bevat 100ml, ook bij de cream zijn de letters holografisch wat een mooi effect geeft aan de producten. De leave-in cream belooft (net als bij de shampoo en de conditioner) elke dag miljoenen gebroken haarbruggen te herstellen, en bij regelmatig gebruik verzegelt en beschermt de shampoo de haarvezel. Maar daarnaast belooft de leave-in cream ook het haar diep te herstellen voor soepel glanzend haar. De conditioner kan zowel in droog als vochtig haar en dient 1-2 keer per week aangebracht te worden zonder de cream uit te spoelen. De cream maakte mijn haar heerlijk zacht en mijn haar was met de cream ook makkelijker in model te brengen. Ik vind het een groot plus punt dat alle drie de producten de zelfde geur hebben, en nog een lekkere geur ook.

Syoss Salonplex Leave-in Cream €6,99


>>lees ook: Syoss Ceramide Shampoo & Conditioner<<

Ik ben erg enthousiast geworden over de Syoss Salonplex producten! De producten zijn betaalbaar maar geven een enorm professionele indruk. Ik raad de drie Syoss Salonplex producten iedereen dan ook aan.

2 Reacties aan Syoss SalonPlex

 1. Sophie
  12 oktober 2017 at 16:24 (4 maanden ago)

  Waarom zeg je niets inhoudelijks over de producten?

  Beantwoorden
  • xwilja
   12 oktober 2017 at 22:27 (4 maanden ago)

   Beste Sophie,

   Als beginnend blogger valt er voor mij nog veel te leren! Ik zou graag willen weten wat voor informatie je precies mist aan dit artikel.

   EyeLikeBeauty word niet meer gebruikt, BeautyinaBottle.nl is de nieuwe site, gericht op nagellak en nail art! Neem gerust een kijkje.

   Liefs

   Beantwoorden

Laat een reactie achter

Main menu