Top 10 Favoriete Apps Van Dit Moment

appss

De smartphone gebruik je allang niet meer om alleen te bellen en sms’en. We WhatsAppen, Twitteren en Facebooken erop los. Ook ik en mijn iPhone zijn onafscheidelijk van elkaar. Maar naast social media apps zijn er nog veel meer toffe apps! Daarom leek het mij leuk om mijn top 10 favoriete apps van dit moment met jullie te delen.


United Wardrobe

blaaa

United Wardrobe is een soort marktplaats voor kleding. Je kan je kleding erop verkopen maar ook kleding van andere fashionista’s kopen. Het fijne aan deze app vind ik dat het gericht is op kleding en je je maten kan instellen waardoor je heel gemakkelijk door allemaal toffe kleding stukken kunt scrollen. Ook is het fijn dat je in deze app op een gemakkelijke en veilige manier kleding kan kopen, je kan zowel bieden als kleding met een vaste prijs kopen.

iPhone
Android


VSCO

jaja
Ik kan uren bezig zijn met foto’s bewerken, van basic filters tot het totaal transformeren van foto’s. VSCO vind ik een hele fijne app om filters toe te voegen aan foto’s en om de belichting van foto’s aan te passen.

iPhone
Android


Fy

fy

Toen ik Fy ontdekte was ik meteen helemaal enthousiast! Fy is een webshop app met super toffe sieraden en hebbedingetjes. Ik heb de app nog niet zo lang en heb er ook nog niks besteld, maar als ik de app open blijf ik maar scrollen en weg kwijlen bij alle gave spulletjes.

iPhone


Musical.ly 

music

Je hebt er vast al wel eens van gehoord, of je hebt al uren besteed aan het maken van toffe video’s. Ook ik ben fan geworden van Musical.ly, je kan zelf filmpjes maken maar je kan ook filmpjes van andere mensen bekijken. Van dans tot comedy, musical.ly vermaakt je urenlang.

iPhone
Android


Picfx

picfx

Picfx is mijn absolute nummer 1 foto bewerk app! Deze app zit bomvol met filters. Mijn favoriete filter in Picfx is PFX Film – PFX 5. Je kan alle filters in hoeveelheid aanpassen en meerdere filter lagen over elkaar heen zetten. De app is heel overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

iPhone
Android


We heart it

we-heart-it

Naast Pinterest is We heart it ook een grote favoriet voor mij. Het is eigenlijk het zelfde idee als Pinterest, alleen vind je op We heart it foto’s die niet op Pinterest staan en andersom. Ik vind We heart it overzichtelijker als het gaat om foto’s van andere mensen te bekijken, maar Pinterest weer overzichtelijker als het gaat om je eigen foto collecties.

iPhone
Android


Linda.tv

linda

Naast dat ik een absolute youtube fan ben, is Linda.tv ook een favoriet geworden. Leuke filmpjes van stylisten tot reality sterren. Linda.tv plaatst filmpjes gericht op vrouwen, de serie van Bobbi Eden is mijn absolute favoriet maar ook de filmpjes van Maria’s Gypsy Jurken kijk ik erg graag. Een absolute aanrader.

iPhone
Android


 Oma weet raad

logosapps

Je kent het vast wel, je hebt een verkoudheid of een gekke vlek in je nieuwe shirtje. Ja dan heb je oma’s raad nodig! Oma weet raad is een app die handige tips heeft voor allerlei probleempjes, oorpijn? olie is de oplossing! Bloedvlek? Melk! Door deze app hoef je niet meteen de duurste schoonmaak middelen of medicijnen in huis te nemen, veel dingen zijn op te lossen met natuurlijke middelen of producten die je waarschijnlijk al in huis hebt. Ik vind dit een hele handige app.

iPhone
Android


Bingo Pop

dsfdsf

Naast handige apps ben ik ook fan van spelletjes, Bingo Pop is sinds kort weer een nieuwe verslaving geworden. Je speelt bingo tegen andere mensen en je hebt verschillende levels. Een bingo kaart kost cherry’s, cherry’s kun je verdienen door een bingo te halen, maar je krijgt ook gratis cherry’s. Ook verdien je muntjes met je bingo, daar kan je weer nieuwe daubers (stempels) mee kopen of kraskaarten. Een verslavend leuk spelletje!

 

iPhone
Android


Bitmoji

cszsz

Bitmoji is je persoonlijke emoji, je kan je bitmoji helemaal maken zoals jij dat wilt! Je kan je bitmoji versturen via WhatsApp maar je kan het ook gebruiken in snapchat! Bitmoji kan je alleen als sticker gebruiken en niet als kleine emoji. Maar dat mag de pret niet drukken! bitmoji is een stuk persoonlijker dan emoji’s en dat maakt het nou juist zo leuk.

iPhone
Android


>>lees ook: Top 5 ”Onbekende” YouTubers<<

Wat is jouw favoriete app op dit moment?

Laat een reactie achter

Main menu