Top 5 ”onbekende” YouTubers

IMG_5805

Youtube word steeds populairder en ook het aantal youtubers/vloggers stijgt enorm. De kans is groot dat ook jij je lijstje favoriete youtubers/vloggers hebt. Tussen youtubers en vloggers zit een verschil, wat voor mensen die weinig youtube kijken nog weleens verwarrend is. In het kort is een vlogger iemand die zijn/haar dagelijks leven filmt. En een youtuber is iemand die filmpjes maakt zoals pranks, sketches of beauty video’s. Bekende youtubers/vloggers zoals Enzo Knol, StukTv, Vloggloss kennen jullie wellicht allemaal wel, maar er zijn ook heel veel minder bekende youtubers die misschien wel net zo leuk zijn! Daarom heb ik een lijstje voor jullie samengesteld: top 5 ”onbekende” Nederlandse youtubers. Ze staan in willekeurige volgorde.


1. Life of Yvonne (10.044)

Schermafbeelding 2016-06-15 om 20.02.30

Yvonne is een vrouwelijke vlogger die sinds een jaar actief is op youtube. Ik vind haar vlogs altijd hilarisch! Helemaal als ze samen met haar ”gay best friend” Jasper vlogt. Samen bespreken ze alle ups en downs in het leven en drinken ze heerlijk wat wijntjes weg. Ook haar question of today vind ik erg leuk, elke dag weer een algemene vraag waardoor je soms even stilstaat bij jezelf of gewoon gezellige interactie hebt met Yvonne en andere kijkers. Ondanks dat ze ”nog maar” een jaar bezig is met vloggen behoord zij wel tot 1 van mijn favoriete youtubers op dit moment.

>Klik hier< om naar het kanaal van Life of Yvonne te gaan.


2. Jojan (2.647)

Schermafbeelding 2016-06-15 om 20.09.10

Jojanneke (zoals haar echte naam is) is een creatieve vrouwelijke vlogger die ook sinds een jaar actief is op youtube. Naast dat ze haar dagelijks leven filmt, filmt ze ook haar creatieve uitspattingen. Ik vind het heerlijk om met een kopje thee haar vlogs te kijken, ze is zo lekker zichzelf en ik denk dat veel vrouwen zich in haar zullen herkennen. Hoewel ik vaak om Jojan kan lachen werkt haar vriend Jesse ook erg op mijn lachspieren!

>Klik hier< om naar het kanaal van Jojan te gaan.


3. Jantien Euwe (8.966)

photo

Jantien Euwe is bekent van onder andere de musical The little mermaid en de televisie show K3 zoekt K3. Sinds 8 maanden is Jantien ook actief op youtube. Jantien maakt filmpjes waar ze vertelt over bijvoorbeeld haar musical leven of hoe het was om in reclames te spelen. Ook neemt ze je vaak mee naar audities, zanglessen of achter de schermen bij musicals. Ik vind het altijd erg interessant om allemaal te zien! En dat Jantien een talentvolle dame is dat merk je al heel erg snel.

>Klik hier< om naar het kanaal van Jantien Euwe te gaan.


4. Hans en Shifra (9.348)

hans shifre

Zeg je het vrolijkste stel van youtube, dan zeg je Hans en Shifra. Hans en Shifra zijn al 2 jaar actief op youtube en hun hondje Charlie is er sinds een jaar ook bijgekomen! Samen met Charlie vloggen zij hun dagelijks leven waar vooral veel in word gelachen. Ze zijn creatief, vrolijk en lekker zichzelf. De gezelligheid is goed te merken in hun vlogs en ik word er altijd erg vrolijk van. En Charlie is toch het liefste youtube hondje die je ooit gezien hebt?

>Klik hier< om naar het kanaal van Hans en Shifra te gaan.


5. RobinY (30.599)

bfd

Robin (zoals haar echte naam is) is sinds 1 maand actief op youtube en heeft (met haar 5 filmpjes) al meer dan 30.000 abonnees gehaald! Komt dit knappe koppie je bekent voor? Dat kan! Ze is namelijk al regelmatig te zien geweest in de vlogs van haar zus Bibi Breijman. Door vaak in de vlogs van Bibi te komen begonnen kijkers van Bibi te vragen of Robin haar eigen kanaal wou starten, en dat heeft ze gedaan. Ik vind het erg leuk om Robin haar video’s te bekijken, ze is een heerlijke puber die ondanks dat ze nog wat verlegen is voor de camera toch hilarische video’s maakt. Ook haar vooruitgang vind ik erg leuk om te zien, ik ben benieuwd hoelang ze door gaat op youtube en hoe haar video’s er in te toekomst uit gaan zien.

>Klik hier< om naar het kanaal van RobinY te gaan.


Wat is jouw favoriete ”onbekende” youtuber?

>Lees ook YouTube top 10!<

Laat een reactie achter

Main menu